Crema aperitiv cu naut si ardei capia copt

Fara carne 231 Ultima actualizare: Jul 24, 2022 Creat: Jul 24, 2022
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta simpla de crema aperitiv cu naut din conserva, ardei capia copt, usturoi si mustar. Usor de preparat si delicioasa servita pe felii de paine prajita, crackers sau felii de castravete si ornata dupa bunul plac aceasta crema cu naut se prepara rapid si poate fi pregatita la diferite evenimente in familie, de sarbatori sau cand avem pofta de o cina satioasa si rapida.

Ingrediente

  • Optional

Mod de preparare

  1. Se spala ardeiul capia si se pune la copt intr-o tigaie incinsa, cand ardeiul este copt se scoate pe un platou, se presara sare grunjoasa se acopera cu capac sau folie alimentara si se lasa sa stea cateva minute bune. Dupa acest timp ardeiul capia se decojeste si se curata de seminte si cotor
  2. Boabele de naut din conserva se toarna intr-o sita apoi se tin sub jet de apa rece pana cand apa devine limpede
  3. Ingredientele pentru crema aperitiv cu naut si ardei copt se macina cu ajutorul unui blender vertical pana cand se obtine o pasta cremoasa
  4. Frunzele de marar sau cimbru spalate si tocate in prealabil se adauga in crema de naut si se amesteca cu lingura
  5. Crema aperitiv se pastreaza la rece pana la servire

Crema aperitiv cu naut si ardei capia copt



  • Portii: 2
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta simpla de crema aperitiv cu naut din conserva, ardei capia copt, usturoi si mustar. Usor de preparat si delicioasa servita pe felii de paine prajita, crackers sau felii de castravete si ornata dupa bunul plac aceasta crema cu naut se prepara rapid si poate fi pregatita la diferite evenimente in familie, de sarbatori sau cand avem pofta de o cina satioasa si rapida.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se spala ardeiul capia si se pune la copt intr-o tigaie incinsa, cand ardeiul este copt se scoate pe un platou, se presara sare grunjoasa se acopera cu capac sau folie alimentara si se lasa sa stea cateva minute bune. Dupa acest timp ardeiul capia se decojeste si se curata de seminte si cotor
  2. Boabele de naut din conserva se toarna intr-o sita apoi se tin sub jet de apa rece pana cand apa devine limpede
  3. Ingredientele pentru crema aperitiv cu naut si ardei copt se macina cu ajutorul unui blender vertical pana cand se obtine o pasta cremoasa
  4. Frunzele de marar sau cimbru spalate si tocate in prealabil se adauga in crema de naut si se amesteca cu lingura
  5. Crema aperitiv se pastreaza la rece pana la servire

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Fara carne

Newsletter

Fii la curent cu noutatile