Ciuperci Pleurotus rumenite in unt cu usturoi si patrunjel

Fara carne 2481 Ultima actualizare: Feb 12, 2020 Creat: Oct 03, 2019
  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Ciupercile Pleurotus au o textura carnoasa, inlocuiesc cu succes carnea si sunt extrem de hranitoare. Asezonate din belsug cu usturoi si patrunjel si rumenite in unt sunt greu de refuzat chiar si pentru cei mai pretentiosi gurmanzi. Pentru garnitura puteti face o mamaliguta sau cartofi natur.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ciupercile se clatesc in apa rece si se taie felii mai mici
  2. Se topeste untul intr-o tigaie se pun ciupercile, sarea, piperul si se lasa la rumenit aproximativ 20min
  3. Se opreste focul si se pune usturoi si patrunjel tocat

Ciuperci Pleurotus rumenite in unt cu usturoi si patrunjel



  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Ciupercile Pleurotus au o textura carnoasa, inlocuiesc cu succes carnea si sunt extrem de hranitoare. Asezonate din belsug cu usturoi si patrunjel si rumenite in unt sunt greu de refuzat chiar si pentru cei mai pretentiosi gurmanzi. Pentru garnitura puteti face o mamaliguta sau cartofi natur.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ciupercile se clatesc in apa rece si se taie felii mai mici
  2. Se topeste untul intr-o tigaie se pun ciupercile, sarea, piperul si se lasa la rumenit aproximativ 20min
  3. Se opreste focul si se pune usturoi si patrunjel tocat

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Fara carne

Newsletter

Fii la curent cu noutatile