Ciuperci champignon brune cu usturoi trase la tigaie in unt

Fara carne 2203 Ultima actualizare: Jul 25, 2020 Creat: Dec 21, 2019
  • Portii: 2 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de ciuperci champignon brune trase la tigaie imi place foarte mult deoarece este o reteta simpla care se prepara intr-un timp foarte scurt. Prefer ciupercile champignon brune, deoarece nu elimina foarte multa apa si se rumenesc mult mai frumos. In plus timpul de gatire este destul de mic astfel ca la final vom avea niste ciuperci usor caramelizate si extrem de gustoase. Ciupercile pot fi prajite si in ulei, eu prefer sa le gatesc in unt deoarece gustul este mai delicat. Pot fi servite ca si garnitura langa o friptura sau alaturi de o mamaliguta aburinda. Pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ciupercile se spala si se lasa la scurs
  2. In functie de marime ciupercile pot fi feliate, taiate in patru sau daca sunt mici pot fi lasate intregi
  3. Incigem tigaia, topim untul, punem ciupercile, condimentam cu sare si piper dupa gust
  4. Ciupercile se soteaza aprox 15min
  5. In ultimele 2min punem usturoiul tocat sau feliat si frunzele de patrunjel tocate
  6. Lasam ciupercile acoperite cateva minute inainte de servire

Ciuperci champignon brune cu usturoi trase la tigaie in unt



  • Portii: 2 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 15min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de ciuperci champignon brune trase la tigaie imi place foarte mult deoarece este o reteta simpla care se prepara intr-un timp foarte scurt. Prefer ciupercile champignon brune, deoarece nu elimina foarte multa apa si se rumenesc mult mai frumos. In plus timpul de gatire este destul de mic astfel ca la final vom avea niste ciuperci usor caramelizate si extrem de gustoase. Ciupercile pot fi prajite si in ulei, eu prefer sa le gatesc in unt deoarece gustul este mai delicat. Pot fi servite ca si garnitura langa o friptura sau alaturi de o mamaliguta aburinda. Pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ciupercile se spala si se lasa la scurs
  2. In functie de marime ciupercile pot fi feliate, taiate in patru sau daca sunt mici pot fi lasate intregi
  3. Incigem tigaia, topim untul, punem ciupercile, condimentam cu sare si piper dupa gust
  4. Ciupercile se soteaza aprox 15min
  5. In ultimele 2min punem usturoiul tocat sau feliat si frunzele de patrunjel tocate
  6. Lasam ciupercile acoperite cateva minute inainte de servire

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Fara carne

Newsletter

Fii la curent cu noutatile