Chiftelute din conopida la cuptor cu parmezan si mozzarella

Fara carne 2311 Ultima actualizare: Nov 03, 2020 Creat: Oct 28, 2019
  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de chiftelute de conopida cu parmezan si mozzarella la cuptor reprezinta alternativa mai sanatoasa a unui preparat clasic si foarte indragit. Crocante la exterior si pufoase in interior, se pot manca atat ca aperitiv sau ca fel principal.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Conopida spalata, mozzarella, parmezanul se dau pe razatoarea mica
  2. Intr-un vas mai mare amestecam, conopida, parmezanul, mozzarella, ouale, faina, pesmetul , usturoiul, sarea, piperul si uleiul
  3. Cu palmele usor umezite formam bilute ceva mai maricele si le asezam in tava acoperita in prealabil cu hartie de copt
  4. Chiftelutele se coc la 200°C pentru 20-25min, cuptor preincalzit, program ventilatie

Chiftelute din conopida la cuptor cu parmezan si mozzarella



  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de chiftelute de conopida cu parmezan si mozzarella la cuptor reprezinta alternativa mai sanatoasa a unui preparat clasic si foarte indragit. Crocante la exterior si pufoase in interior, se pot manca atat ca aperitiv sau ca fel principal.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Conopida spalata, mozzarella, parmezanul se dau pe razatoarea mica
  2. Intr-un vas mai mare amestecam, conopida, parmezanul, mozzarella, ouale, faina, pesmetul , usturoiul, sarea, piperul si uleiul
  3. Cu palmele usor umezite formam bilute ceva mai maricele si le asezam in tava acoperita in prealabil cu hartie de copt
  4. Chiftelutele se coc la 200°C pentru 20-25min, cuptor preincalzit, program ventilatie

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Fara carne

Newsletter

Fii la curent cu noutatile