Chiftelute de cartofi la cuptor cu parmezan si usturoi. Reteta de chiftele la cuptor moi, bine rumenite, fragede si foate gustoase din cateva ingrediente simple si ieftine. Pentru aceasta reteta se pot folosi si alte condimente dupa preferinte, in compozitia de cartofi se poate pune o lingurita de ceapa granulata, cimbru sau condimente pentru cartofi la cuptor. Pentru tavalit, fulgii de porumb pot fi amestecati cu fulgi de chili daca va plac chiftelele mai picante. Servite la cina ca fel principal alaturi de o salata de cruditati sau sos din iaurt grecesc sau iaurt simplu amestecat cu putin marar, sare si piper ori la pranz pe post de garnitura. Din ingredientele de mai jos au iesit 20 de chiftele de cartofi cu parmezan.
Pofta buna si spor la lucru!
Chiftelute de cartofi la cuptor cu parmezan si usturoi. Reteta de chiftele la cuptor moi, bine rumenite, fragede si foate gustoase din cateva ingrediente simple si ieftine. Pentru aceasta reteta se pot folosi si alte condimente dupa preferinte, in compozitia de cartofi se poate pune o lingurita de ceapa granulata, cimbru sau condimente pentru cartofi la cuptor. Pentru tavalit, fulgii de porumb pot fi amestecati cu fulgi de chili daca va plac chiftelele mai picante. Servite la cina ca fel principal alaturi de o salata de cruditati sau sos din iaurt grecesc sau iaurt simplu amestecat cu putin marar, sare si piper ori la pranz pe post de garnitura. Din ingredientele de mai jos au iesit 20 de chiftele de cartofi cu parmezan.
Pofta buna si spor la lucru!
Fii la curent cu noutatile