Chec pufos cu nuca de cocos si unt

Desert 5703 Ultima actualizare: Oct 07, 2021 Creat: Oct 07, 2021
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: 25min
  • Timp de gatit: 60min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Chec pufos cu unt si nuca de cocos, o prajitura realizata dintr-o compozitie obtinuta prin simpla amestecare a ingredientelor, coapta de obicei intr-o forma dreptunghiulara. Un desert simplu si aromat potrivit pentru pachetelul de la scoala, dimineata la cafea sau cand avem pofta de ceva dulce. Recomand si reteta de Chec pufos si aromat cu lamaie

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-un vas se pune untul la temperatura camerei si zaharul, compozitia se mixeaza 15min sau pana cand devine ca o crema
  2. Ouale batute impreuna cu esenta de vanilie se toarna treptat peste compozitia de unt si zahar, se mixeaza pana la finalizare, apoi se toarna laptele rece, se mixeaza 1min
  3. Se adauga faina cernuta si amestecata cu praful de copt se mixeaza 1-2min, apoi se pun fulgii de cocos si se mai mixeaza alte 2min
  4. Compozitia pentru chec cu unt si nuca de cocos se pune intr-o tava pentru chec, dimensiuni 31x12x8cm, acoperita in prealabil cu hartie de copt, se niveleaza compozitia, apoi se presara cativa fulgi de cocos
  5. Checul se coace in cuptorul preincalzit la 170°C pentru 60min, la cuptorul electric selectati programul caldura sus-jos

Chec pufos cu nuca de cocos si unt



  • Portii: 6
  • Timp de preparare: 25min
  • Timp de gatit: 60min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Chec pufos cu unt si nuca de cocos, o prajitura realizata dintr-o compozitie obtinuta prin simpla amestecare a ingredientelor, coapta de obicei intr-o forma dreptunghiulara. Un desert simplu si aromat potrivit pentru pachetelul de la scoala, dimineata la cafea sau cand avem pofta de ceva dulce. Recomand si reteta de Chec pufos si aromat cu lamaie

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-un vas se pune untul la temperatura camerei si zaharul, compozitia se mixeaza 15min sau pana cand devine ca o crema
  2. Ouale batute impreuna cu esenta de vanilie se toarna treptat peste compozitia de unt si zahar, se mixeaza pana la finalizare, apoi se toarna laptele rece, se mixeaza 1min
  3. Se adauga faina cernuta si amestecata cu praful de copt se mixeaza 1-2min, apoi se pun fulgii de cocos si se mai mixeaza alte 2min
  4. Compozitia pentru chec cu unt si nuca de cocos se pune intr-o tava pentru chec, dimensiuni 31x12x8cm, acoperita in prealabil cu hartie de copt, se niveleaza compozitia, apoi se presara cativa fulgi de cocos
  5. Checul se coace in cuptorul preincalzit la 170°C pentru 60min, la cuptorul electric selectati programul caldura sus-jos

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile