Cascaval pane, reteta de cascaval prajit in crusta crocanta, topit in interior, pare are o reteta foarte simpla dar de cele mai multe ori rezultatul nu este cel asteptat. Cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand pregatiti reteta de cascaval pane: folositi cascaval de calitate, nu taiati cascavalul in felii foarte subtiri, tineti cascavalul feliat minim 2h la frigider sau 30min la congelator pana cand este bine intarit, treceti feliile de cascaval de doua ori prin faina si ou batut, la final prin pesmet, crusta trebuie sa acopere toata suprafata, se insinsta asupra colturilor si marginilor, acestea trebuie sa fie bine acoperite, folositi mai mult ulei decat de obicei, astfel nu este nevoie sa intoarceti felile de cascaval in timpul prajirii, serviti imediat cat e fierbinte si topit in interior. Cum se face cascavalul pane?
Spor la lucru si pofta buna!
Cascaval pane, reteta de cascaval prajit in crusta crocanta, topit in interior, pare are o reteta foarte simpla dar de cele mai multe ori rezultatul nu este cel asteptat. Cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand pregatiti reteta de cascaval pane: folositi cascaval de calitate, nu taiati cascavalul in felii foarte subtiri, tineti cascavalul feliat minim 2h la frigider sau 30min la congelator pana cand este bine intarit, treceti feliile de cascaval de doua ori prin faina si ou batut, la final prin pesmet, crusta trebuie sa acopere toata suprafata, se insinsta asupra colturilor si marginilor, acestea trebuie sa fie bine acoperite, folositi mai mult ulei decat de obicei, astfel nu este nevoie sa intoarceti felile de cascaval in timpul prajirii, serviti imediat cat e fierbinte si topit in interior. Cum se face cascavalul pane?
Spor la lucru si pofta buna!
Fii la curent cu noutatile