- Portii: 4
- Timp de preparare: 10min
- Timp de gatit: 20min
- Dificultate:
Usor
Tiparire
Bulete de cascaval cu fulgi de chili sau crochete de cascaval, reteta simpla si rapida de bulete moi, cu crusta aurie si usor picante. Buletele de cascaval se pot servi atat reci cat si calde, se fac foarte usor, din cateva ingrediente si sunt excelente servite ca aperitiv sau garnitura ori cand avem pofta de o gustare rapida pregatita in casa.
Mod de preparare
- Cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu cele doua oua, 1/2 lingurita fulgi de chili, piper dupa gust si faina
- Compozitia pentru bulete se framanta cu mana pana cand se obtine o bila compacta. In functie de cascavalul folosit se mai adauga putina faina daca dupa framantarea compozitiei aceasta este moale si lipicioasa
- Se ia din compozitie si se modeleaza bilute mici apoi se tavalesc prin pesmet sau faina si se asaza pe un platou
- Buletele de cascaval se prajesc pe rand in baie de ulei. Intr-o craticioara se pune ulei cam de doua-trei degete apoi se prajesc 5-6 bulete pana se rumenesc frumos pe fiecare parte, apoi se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de grasime
Bulete de cascaval cu fulgi de chili
- Portii: 4
- Timp de preparare: 10min
- Timp de gatit: 20min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Bulete de cascaval cu fulgi de chili sau crochete de cascaval, reteta simpla si rapida de bulete moi, cu crusta aurie si usor picante. Buletele de cascaval se pot servi atat reci cat si calde, se fac foarte usor, din cateva ingrediente si sunt excelente servite ca aperitiv sau garnitura ori cand avem pofta de o gustare rapida pregatita in casa.
Ingrediente
Mod de preparare
- Cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu cele doua oua, 1/2 lingurita fulgi de chili, piper dupa gust si faina
- Compozitia pentru bulete se framanta cu mana pana cand se obtine o bila compacta. In functie de cascavalul folosit se mai adauga putina faina daca dupa framantarea compozitiei aceasta este moale si lipicioasa
- Se ia din compozitie si se modeleaza bilute mici apoi se tavalesc prin pesmet sau faina si se asaza pe un platou
- Buletele de cascaval se prajesc pe rand in baie de ulei. Intr-o craticioara se pune ulei cam de doua-trei degete apoi se prajesc 5-6 bulete pana se rumenesc frumos pe fiecare parte, apoi se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de grasime
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Fara carne