Aperitiv rapid, rosii umplute cu crema de branza si ceapa, cel mai simplu si rapid aperitiv din cateva ingrediente simple, crema de branza, smantana si ceapa. Acest aperitiv rapid cu rosii poate fi pregatit fara prea mult efort, de sarbatori sau diferite evenimente. Pentru ornat la alegere se pot folosi felii de castraveti, ardei rosu, capia, frunze de patrunjel, chives sau felii mici de apio.
Aperitiv rapid, rosii umplute cu crema de branza si ceapa
- Portii: 5
- Timp de preparare: 25min
- Timp de gatit: 0min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Aperitiv rapid, rosii umplute cu crema de branza si ceapa, cel mai simplu si rapid aperitiv din cateva ingrediente simple, crema de branza, smantana si ceapa. Acest aperitiv rapid cu rosii poate fi pregatit fara prea mult efort, de sarbatori sau diferite evenimente. Pentru ornat la alegere se pot folosi felii de castraveti, ardei rosu, capia, frunze de patrunjel, chives sau felii mici de apio.
Ingrediente
Mod de preparare
- Se spala rosiile, cu un cutit foarte bine ascutit se taie in partea sus a rosiei, o feliuta mica si se taie putin si in partea de jos pentru a avea o stabilitate mai buna pe platou
- Rosiile se curata de miez cu o lingurita. Miezul de rosie nu se arunca, acesta poate fi pastrat la congelator si folosit la ciorbe sau tocanite. Feliutele de rosii pot fi folosite la ornat sau pastrate la congelator impreuna cu miezul de rosie
- Intr-un vas se amesteca crema de branza, smantana, ceapa decojita, spalata si tocata cat mai marunt, sare si piper negru sau alb macinat se pune dupa gust
- Umplutura de branza pentru rosii se pune intr-un pos sau punga mai rezistenta, se taie un colt mic la punga si rosiile pregatite pot fi umplute
- Rosiile umplute cu crema de branza si ceapa se aseaza pe un platou si pot fi servite sau pot fi pastrate la frigider pana la servire