Tort fara coacere cu crema mascarpone si cafea

Desert 14028 Ultima actualizare: Feb 21, 2021 Creat: Nov 16, 2019
  • Portii: 8
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: -
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de tort fara coacere cu crema mascarpone si cafea este un desert aromat, cu o crema fina si delicata. Un desert pe placul tuturor amatorilor de cafea. Trebuie sa va spun ca prepararea acestui tort dureaza foarte putin, merita sa incercati aceasta reteta extrem de usoara cu un rezultat fantastic de gustos.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru blat
  • Ingrediente pentru crema

Mod de preparare

  1. Se macina biscuitii cu cacao si se amesteca cu untul topit
  2. Punem compozitia de biscuiti intr-o forma pentru tort detasabila cu diametrul de 24cm si cu fundul unui pahar presam cat putem de bine compozitia, punem tava la frigider pentru 30min
  3. Cu ajutotul unui mixer, mixam crema mascarpone si ricotta impreuna cu zaharul pudra pentru 2min
  4. Mixam smantana pentru frisca si o punem peste crema de mascarpone
  5. Pregatim cafeaua solubila, o lingurita de ness si 50ml apa rece, turnam peste crema si amestecam cu o paleta pentru crema, pana se incorporeaza cafeaua, adaugam 30ml lapte rece si mai amestecam putin pana cand crema devine usoara si aerata.
  6. Scoatem tava de la frigider si punem crema peste blatul de biscuiti si punem din nou tortul la frigider pentru 3h
  7. Tortul se scoate de la frigider cu cel putin 20min inainte de servire

Tort fara coacere cu crema mascarpone si cafea



  • Portii: 8
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: -
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de tort fara coacere cu crema mascarpone si cafea este un desert aromat, cu o crema fina si delicata. Un desert pe placul tuturor amatorilor de cafea. Trebuie sa va spun ca prepararea acestui tort dureaza foarte putin, merita sa incercati aceasta reteta extrem de usoara cu un rezultat fantastic de gustos.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se macina biscuitii cu cacao si se amesteca cu untul topit
  2. Punem compozitia de biscuiti intr-o forma pentru tort detasabila cu diametrul de 24cm si cu fundul unui pahar presam cat putem de bine compozitia, punem tava la frigider pentru 30min
  3. Cu ajutotul unui mixer, mixam crema mascarpone si ricotta impreuna cu zaharul pudra pentru 2min
  4. Mixam smantana pentru frisca si o punem peste crema de mascarpone
  5. Pregatim cafeaua solubila, o lingurita de ness si 50ml apa rece, turnam peste crema si amestecam cu o paleta pentru crema, pana se incorporeaza cafeaua, adaugam 30ml lapte rece si mai amestecam putin pana cand crema devine usoara si aerata.
  6. Scoatem tava de la frigider si punem crema peste blatul de biscuiti si punem din nou tortul la frigider pentru 3h
  7. Tortul se scoate de la frigider cu cel putin 20min inainte de servire

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile