- Portii: 6
- Timp de preparare: 25min
- Timp de gatit: 45min
- Dificultate:
Usor
Tiparire
Tarta cu pere, prajitura simpla si pufoasa cu unt si fructe, reteta simpla si rapida pentru desert cu fructe, aromat si foarte usor de facut.
Ingrediente
Mod de preparare
- Perele spalate si curatate de coaja si seminte se taie in patru apoi se lasa deoparte
- Forma pentru tarta se unge cu unt si se tapeteaza cu faina
- Se preincalzeste cuptorul la 180°C, la cuptorul electric selectati programul caldura sus-jos
- Intr-un vas se mixeaza untul si zaharul aprox 10min, se adauga pe rand ouale batute in prealabil, zaharul vanilat, sarea si faina amestecata in prealabil cu praful de copt
- Compozitia pentru tarta se toarna in forma apoi se niveleaza cat mai uniform
- Perele se amesteca cu cele 2 linguri de zahar si putina scortisoara apoi se pun in aluat si se preseaza usor
- Tarta cu pere se coace 45min la 180°C, se face proba cu scobitoarea pentru a vedea daca aluatul este copt, apoi se lasa la racit in forma si se pudreaza cu zahar
Tarta cu pere, prajitura simpla cu fructe
- Portii: 6
- Timp de preparare: 25min
- Timp de gatit: 45min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Tarta cu pere, prajitura simpla si pufoasa cu unt si fructe, reteta simpla si rapida pentru desert cu fructe, aromat si foarte usor de facut.
Ingrediente
Mod de preparare
- Perele spalate si curatate de coaja si seminte se taie in patru apoi se lasa deoparte
- Forma pentru tarta se unge cu unt si se tapeteaza cu faina
- Se preincalzeste cuptorul la 180°C, la cuptorul electric selectati programul caldura sus-jos
- Intr-un vas se mixeaza untul si zaharul aprox 10min, se adauga pe rand ouale batute in prealabil, zaharul vanilat, sarea si faina amestecata in prealabil cu praful de copt
- Compozitia pentru tarta se toarna in forma apoi se niveleaza cat mai uniform
- Perele se amesteca cu cele 2 linguri de zahar si putina scortisoara apoi se pun in aluat si se preseaza usor
- Tarta cu pere se coace 45min la 180°C, se face proba cu scobitoarea pentru a vedea daca aluatul este copt, apoi se lasa la racit in forma si se pudreaza cu zahar
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Desert