Supa de vita cu taietei de casa

Supe 11726 Ultima actualizare: Mar 20, 2021 Creat: Dec 19, 2019
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 1h 45min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Imi plac supele de orice fel, supa de vacuta este o supa foarte iubita la noi in familie. Taieteii de casa confera un gust aparte. Reteta pentru supa de vacuta nu difera cu nimic de reteta de supa de gaina, doar gustul este diferit si bineinteles supa de vacuta este lipsita de grasimi. Pentru o supa limpede, recomand fierberea la foc potrivit. Recomand si aceasta reteta simpla de Supa de vita cu legume, reteta simpla
Vezi reteta pentru Taitei de casa

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se da un clocot la carnea de vita, cateva minute
  2. Separat punem apa la fiert, cand apa a inceput sa fiarba vom pune legumele intregi
  3. Scoatem carnea de vita si o taiem bucati mici potrivite pentru supa, adaugam carnea in oala in care am pus legumele, spumam supa daca este nevoie, punem sare dupa gust
  4. Lasam supa la fiert pana cand carnea de vita este fiarta
  5. Strecuram supa, legumele intregi pot fi taiate si puse in supa
  6. Punem taieteii la fiert in supa pentru aprox 4min
  7. Oprim focul adaugam frunzele de patrunjel si telina, acoperim oala cu capac si o lasam sa stea cateva minute

Supa de vita cu taietei de casa



  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 1h 45min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Imi plac supele de orice fel, supa de vacuta este o supa foarte iubita la noi in familie. Taieteii de casa confera un gust aparte. Reteta pentru supa de vacuta nu difera cu nimic de reteta de supa de gaina, doar gustul este diferit si bineinteles supa de vacuta este lipsita de grasimi. Pentru o supa limpede, recomand fierberea la foc potrivit. Recomand si aceasta reteta simpla de Supa de vita cu legume, reteta simpla
Vezi reteta pentru Taitei de casa

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se da un clocot la carnea de vita, cateva minute
  2. Separat punem apa la fiert, cand apa a inceput sa fiarba vom pune legumele intregi
  3. Scoatem carnea de vita si o taiem bucati mici potrivite pentru supa, adaugam carnea in oala in care am pus legumele, spumam supa daca este nevoie, punem sare dupa gust
  4. Lasam supa la fiert pana cand carnea de vita este fiarta
  5. Strecuram supa, legumele intregi pot fi taiate si puse in supa
  6. Punem taieteii la fiert in supa pentru aprox 4min
  7. Oprim focul adaugam frunzele de patrunjel si telina, acoperim oala cu capac si o lasam sa stea cateva minute

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Supe

Newsletter

Fii la curent cu noutatile