- Portii: 6
- Timp de preparare: 30min
- Timp de gatit: 2h
- Dificultate:
Mediu
Tiparire
Supa de pui cu taitei este nelipsita din meniul nostru indiferent de anotimp. Pentru o supa gustoasa, limpede si galbena cu mici banuti de grasime recomand puiul crescut la tara sau Pui Edenia Foods, este ceva mai scump dar va asigur ca merita toti banii.
Mod de preparare
- Se transeaza puiul, se curata si se lasa sa stea in apa rece pentru 30 de minute
- Intr-o oala mai mare se pune apa la fiert
- Cand apa a inceput sa fiarba se pun radacinoasele intregi, curatate si spalate, lasam apa cu legume sa dea din nou in clocot
- Punem carnea de pui la fiert
- Adaugam o lingurita de sare
- Fierbem supa la foc potrivit, spumam de cate ori este nevoie
- Cand carnea este fiarta, punem frunzele de patrunjel si telina apoi oprim focul
- Carnea si legumele se scot, supa se strecoara printr-o sita deasa si se pune din nou la fiert, condimentam cu sare dupa gust
- Taieteii se fierb pentru aprox 2-3min
- Carnea din supa poate fi servita rasol impreuna cu legumele sau la fel de bine poate fi rumenita in putin ulei si la sfarsit adaugati 2-3 catei de usturoi feliati, cu o garnitura simpla, piure, sau salata merge de minune
Supa de pui de casa cu taitei
- Portii: 6
- Timp de preparare: 30min
- Timp de gatit: 2h
- Calorii: -
- Dificultate:
Mediu
Supa de pui cu taitei este nelipsita din meniul nostru indiferent de anotimp. Pentru o supa gustoasa, limpede si galbena cu mici banuti de grasime recomand puiul crescut la tara sau Pui Edenia Foods, este ceva mai scump dar va asigur ca merita toti banii.
Ingrediente
Mod de preparare
- Se transeaza puiul, se curata si se lasa sa stea in apa rece pentru 30 de minute
- Intr-o oala mai mare se pune apa la fiert
- Cand apa a inceput sa fiarba se pun radacinoasele intregi, curatate si spalate, lasam apa cu legume sa dea din nou in clocot
- Punem carnea de pui la fiert
- Adaugam o lingurita de sare
- Fierbem supa la foc potrivit, spumam de cate ori este nevoie
- Cand carnea este fiarta, punem frunzele de patrunjel si telina apoi oprim focul
- Carnea si legumele se scot, supa se strecoara printr-o sita deasa si se pune din nou la fiert, condimentam cu sare dupa gust
- Taieteii se fierb pentru aprox 2-3min
- Carnea din supa poate fi servita rasol impreuna cu legumele sau la fel de bine poate fi rumenita in putin ulei si la sfarsit adaugati 2-3 catei de usturoi feliati, cu o garnitura simpla, piure, sau salata merge de minune
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Supe