- Portii: 2
- Timp de preparare: 10min
- Timp de gatit: 15min
- Dificultate:
Usor
Tiparire
Reteta de salata de conopida cu iaurt grecesc, mustar, ceapa verde si usturoi este o salata care se prepara usor si rapid, poate fi servita cu paine proaspata sau felii de paine prajita. Salata de conopida poate fi servita la pranz sau la cina, se poate pregati oricand pe parcursul zilei, se pastreaza la frigider pana la servire.
Mod de preparare
- Intr-o oala mai incapatoare am pus apa la fiert, cand apa a inceput sa fiarba am adaugat 2 lingurite de sare si conopida rupta in buchetele. Am fiert conopida aprox 12min
- Timpul de gatire depinde de preferinte, mie imi place sa fie conopida al dente, nu fiarta complet
- Am strecurat conopida si am lasat-o la racit, dupa ce s-a racit putin am pasat bucatile de conopida cu o furculita, se poate toca si cu un cutit sau se poate folosi un blender daca preferati conopida sa fie pasta
- Peste conopida am adaugat iaurtul, mustarul, usturoiul presat, ceapa verde taiata in rondele subtiri, sare si piper dupa gust. Am pastrat cateva rondele de ceapa verde pentru decor
- Am amestecat salata de conopida de cateva ori astfel incat toate ingredientele sa fie bine incorporate
- Salata de conopida cu iaurt grecesc, mustar, ceapa verde si usturoi se pastreaza la frigider intr-un vas acoperit pana la servire
Salata de conopida cu iaurt grecesc si mustar
- Portii: 2
- Timp de preparare: 10min
- Timp de gatit: 15min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Reteta de salata de conopida cu iaurt grecesc, mustar, ceapa verde si usturoi este o salata care se prepara usor si rapid, poate fi servita cu paine proaspata sau felii de paine prajita. Salata de conopida poate fi servita la pranz sau la cina, se poate pregati oricand pe parcursul zilei, se pastreaza la frigider pana la servire.
Ingrediente
Mod de preparare
- Intr-o oala mai incapatoare am pus apa la fiert, cand apa a inceput sa fiarba am adaugat 2 lingurite de sare si conopida rupta in buchetele. Am fiert conopida aprox 12min
- Timpul de gatire depinde de preferinte, mie imi place sa fie conopida al dente, nu fiarta complet
- Am strecurat conopida si am lasat-o la racit, dupa ce s-a racit putin am pasat bucatile de conopida cu o furculita, se poate toca si cu un cutit sau se poate folosi un blender daca preferati conopida sa fie pasta
- Peste conopida am adaugat iaurtul, mustarul, usturoiul presat, ceapa verde taiata in rondele subtiri, sare si piper dupa gust. Am pastrat cateva rondele de ceapa verde pentru decor
- Am amestecat salata de conopida de cateva ori astfel incat toate ingredientele sa fie bine incorporate
- Salata de conopida cu iaurt grecesc, mustar, ceapa verde si usturoi se pastreaza la frigider intr-un vas acoperit pana la servire
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Salate