Prajitura pufoasa cu visine

Desert 1124 Ultima actualizare: Oct 16, 2019 Creat: Oct 09, 2019
  • Portii: 12 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 50min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Renumita prajitura cu visine, este o prajitura atat de simpla incat si o gospodina mai putin priceputa o poate pregati. Ce imi place mie cel mai mult la aceasta prajitura sunt ingredientele nu foarte multe si deloc scumpe. In plus se poate face cu o varietate de fructe proaspete in special vara, puteti pune in loc de visine cirese, caise, pere, mere sau piersici va iesi la fel de buna si delicioasa.
Reteta preluata de la jamilacuisine.ro

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pregatim visinele, daca avem visine proaspete scoatem samburii, daca avem visine congelate le punem intr-o sita la dezghetat la temperatura camerei
  2. Punem toate ingredientele in afara de visine, intr-un vas mai mare, nu conteaza ordinea
  3. Amestecam compozitia cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza bine si aluatul este neted
  4. Compozitia aluatului este ceva mai grosuta, nu va speriati asa trebuie sa arate
  5. Turnam aluatul intr-o tava de 33x22cm, acoperita in prealabil cu hartie de copt
  6. Visinele se dau prin faina, daca aveti visine congelate ar fi bine sa le stoarceti de zeama, daca aveti visine proaspete se pot pune direct
  7. Prajitura se coace 50min la 175°C,

Prajitura pufoasa cu visine



  • Portii: 12 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 50min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Renumita prajitura cu visine, este o prajitura atat de simpla incat si o gospodina mai putin priceputa o poate pregati. Ce imi place mie cel mai mult la aceasta prajitura sunt ingredientele nu foarte multe si deloc scumpe. In plus se poate face cu o varietate de fructe proaspete in special vara, puteti pune in loc de visine cirese, caise, pere, mere sau piersici va iesi la fel de buna si delicioasa.
Reteta preluata de la jamilacuisine.ro

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pregatim visinele, daca avem visine proaspete scoatem samburii, daca avem visine congelate le punem intr-o sita la dezghetat la temperatura camerei
  2. Punem toate ingredientele in afara de visine, intr-un vas mai mare, nu conteaza ordinea
  3. Amestecam compozitia cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza bine si aluatul este neted
  4. Compozitia aluatului este ceva mai grosuta, nu va speriati asa trebuie sa arate
  5. Turnam aluatul intr-o tava de 33x22cm, acoperita in prealabil cu hartie de copt
  6. Visinele se dau prin faina, daca aveti visine congelate ar fi bine sa le stoarceti de zeama, daca aveti visine proaspete se pot pune direct
  7. Prajitura se coace 50min la 175°C,

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile