Prajitura cu cafea, crema de branza si Nutella

Desert 798 Ultima actualizare: Mar 14, 2021 Creat: Mar 14, 2021
  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 70min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Prajitura aromata cu cafea, crema de branza si Nutella, un desert usor de preparat acasa. Blat umed si pufos, crema fina de branza, o combinatie excelenta de arome. O reteta care mi-a trezit interesul si pe care trebuia sa o incerc. Rezultatul este mai mult decat satisfacator, mi-a placut cum a iesit si cu siguranta o voi mai pregati la diferite ocazii sau atunci cand avem pofta de ceva dulce.

noriel.ro

noriel.ro

noriel.ro

Ingrediente

  • Ingrediente pentru blat
  • Ingrediente pentru crema cu branza de vaci
  • In plus

Mod de preparare

  1. Se incalzeste cuptorul la 180°C, selectati programul caldura sus si jos la cuptorul electric
  2. Se pune hartie de copt in tava, am folosit o tava cu dimensiunea 30x20cm
  3. Intr-un vas mai mai mare se cerne faina si cacao, se adauga si restul de ingrediente pentru blat
  4. Compozitia se mixeaza cateva minute pana cand devine omogena, apoi se toarna in tava
  5. Blatul cu cafea se coace 35min apoi se scoate tava din cuptor si se lasa deoparte, cuptorul electric ramane pornit si setat la 180°C
  6. Pentru crema, se mixeaza cateva minute branza de vaci impreuna cu zaharul, smantana, esenta de vanilie si cele 3 oua, compozitia se toarna peste blat si se intinde uniform, din loc in loc se toarna Nutella incalzita in prealabil cateva secunde la cuptorul cu microunde apoi cu o scobitoare se fac mici cerculete sau linii
  7. Tava se introduce din nou in cuptor pentru inca 35min
  8. Cand prajitura este gata se lasa la racit apoi se taie cu un cutit bine ascutit

Prajitura cu cafea, crema de branza si Nutella



  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 70min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Prajitura aromata cu cafea, crema de branza si Nutella, un desert usor de preparat acasa. Blat umed si pufos, crema fina de branza, o combinatie excelenta de arome. O reteta care mi-a trezit interesul si pe care trebuia sa o incerc. Rezultatul este mai mult decat satisfacator, mi-a placut cum a iesit si cu siguranta o voi mai pregati la diferite ocazii sau atunci cand avem pofta de ceva dulce.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se incalzeste cuptorul la 180°C, selectati programul caldura sus si jos la cuptorul electric
  2. Se pune hartie de copt in tava, am folosit o tava cu dimensiunea 30x20cm
  3. Intr-un vas mai mai mare se cerne faina si cacao, se adauga si restul de ingrediente pentru blat
  4. Compozitia se mixeaza cateva minute pana cand devine omogena, apoi se toarna in tava
  5. Blatul cu cafea se coace 35min apoi se scoate tava din cuptor si se lasa deoparte, cuptorul electric ramane pornit si setat la 180°C
  6. Pentru crema, se mixeaza cateva minute branza de vaci impreuna cu zaharul, smantana, esenta de vanilie si cele 3 oua, compozitia se toarna peste blat si se intinde uniform, din loc in loc se toarna Nutella incalzita in prealabil cateva secunde la cuptorul cu microunde apoi cu o scobitoare se fac mici cerculete sau linii
  7. Tava se introduce din nou in cuptor pentru inca 35min
  8. Cand prajitura este gata se lasa la racit apoi se taie cu un cutit bine ascutit

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

originals.ro

viataverdeviu.ro

astratex.ro

vivre.ro

answear.ro

mondris.ro

esteto.ro

Newsletter

Fii la curent cu noutatile