Paste cu sos de ciuperci si smantana

Paste 12243 Ultima actualizare: Jun 28, 2024 Creat: Oct 03, 2022
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 25min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Paste cu sos de ciuperci si smantana, extrem de gustoase, se prepara rapid si sunt o portie satioasa pentru pranz sau cina. Pentru aceasta reteta puteti folosi, spaghetti, bavette, tagliatelle sau alte paste. Branza brie face sosul mai cremos si da un gust aparte. 

Pofta buna si spor la gatit!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ciupercile spalate sub jet de apa rece se taie in felii subtiri
  2. Intr-o tigaie se pune untul la topit, se adauga ceapa tocata si usturoiul presat, se lasa la calit
  3. 1-2min
  4. Peste ceapa si usturoi se adauga ciupercile feliate, se pune sare si piper
  5. Ciupercile lasa apa astfel ca acestea se lasa cateva minute bune in tigaie pana cand apa mai scade putin, apoi se adauga smantana lichida, branza brie si fulgi de chili
  6. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg de apa si se amesteca cu sosul de ciuperci si smantana
  7. La servire se presara parmezan razuit

Paste cu sos de ciuperci si smantana



  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 25min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Paste cu sos de ciuperci si smantana, extrem de gustoase, se prepara rapid si sunt o portie satioasa pentru pranz sau cina. Pentru aceasta reteta puteti folosi, spaghetti, bavette, tagliatelle sau alte paste. Branza brie face sosul mai cremos si da un gust aparte. 

Pofta buna si spor la gatit!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ciupercile spalate sub jet de apa rece se taie in felii subtiri
  2. Intr-o tigaie se pune untul la topit, se adauga ceapa tocata si usturoiul presat, se lasa la calit
  3. 1-2min
  4. Peste ceapa si usturoi se adauga ciupercile feliate, se pune sare si piper
  5. Ciupercile lasa apa astfel ca acestea se lasa cateva minute bune in tigaie pana cand apa mai scade putin, apoi se adauga smantana lichida, branza brie si fulgi de chili
  6. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg de apa si se amesteca cu sosul de ciuperci si smantana
  7. La servire se presara parmezan razuit

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Paste

Newsletter

Fii la curent cu noutatile