Paste cu piept de pui in sos de smantana si branza - reteta video

Paste 276 Ultima actualizare: Jan 22, 2025 Creat: Oct 30, 2024
  • Portii: 2
  • Timp de preparare: 5min
  • Timp de gatit: 15min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de paste cu piept de pui in sos de smantana si branza cheddar. Reteta rapida de paste cu carne si sos cremos pentru pranz sau cina. Pentru aceasta reteta se pot folosi orice paste aveti in casa, spaghete sau macaroane, eu am folosit pappardelle pe care le-am fiert conform instructiunilor de pe pachet. In sosul de smantana cu branza cheddar se poate adauga o lingurita de pesto pentru un plus de aroma si gust, iar la final inainte de servire se poate presara putin parmezan razuit fin.

Reteta video.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-o tigaie mai adanca se pune untul la topit, peste untul topit se adauga pieptul de pui, fara piele, dezosat si taiat in cubulete mici, se presara sare si piper
  2. Pieptul de pui se prajeste in unt aprox 6min la foc potrivit sau pana cand incepe sa se rumeneasca putin
  3. Peste carnea de pui din tigaie se toarna jumatate de polonic de apa in care au fiert pastele, smantana pentru gatit si branza cheddar data pe razatoarea cu gauri mari
  4. Pieptul de pui, smantana si branza se tin pe foc cateva minute sau pana cand branza s-a topit complet si se formeaza un sos putin mai gros
  5. La final se adauga pastele fierte in apa cu sare si scurse de apa

Paste cu piept de pui in sos de smantana si branza - reteta video



  • Portii: 2
  • Timp de preparare: 5min
  • Timp de gatit: 15min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de paste cu piept de pui in sos de smantana si branza cheddar. Reteta rapida de paste cu carne si sos cremos pentru pranz sau cina. Pentru aceasta reteta se pot folosi orice paste aveti in casa, spaghete sau macaroane, eu am folosit pappardelle pe care le-am fiert conform instructiunilor de pe pachet. In sosul de smantana cu branza cheddar se poate adauga o lingurita de pesto pentru un plus de aroma si gust, iar la final inainte de servire se poate presara putin parmezan razuit fin.

Reteta video.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-o tigaie mai adanca se pune untul la topit, peste untul topit se adauga pieptul de pui, fara piele, dezosat si taiat in cubulete mici, se presara sare si piper
  2. Pieptul de pui se prajeste in unt aprox 6min la foc potrivit sau pana cand incepe sa se rumeneasca putin
  3. Peste carnea de pui din tigaie se toarna jumatate de polonic de apa in care au fiert pastele, smantana pentru gatit si branza cheddar data pe razatoarea cu gauri mari
  4. Pieptul de pui, smantana si branza se tin pe foc cateva minute sau pana cand branza s-a topit complet si se formeaza un sos putin mai gros
  5. La final se adauga pastele fierte in apa cu sare si scurse de apa

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Paste

Newsletter

Fii la curent cu noutatile