Reteta de paste cu piept de pui in sos de smantana si branza cheddar. Reteta rapida de paste cu carne si sos cremos pentru pranz sau cina. Pentru aceasta reteta se pot folosi orice paste aveti in casa, spaghete sau macaroane, eu am folosit pappardelle pe care le-am fiert conform instructiunilor de pe pachet. In sosul de smantana cu branza cheddar se poate adauga o lingurita de pesto pentru un plus de aroma si gust, iar la final inainte de servire se poate presara putin parmezan razuit fin.
Reteta video.
Ingrediente
Mod de preparare
Intr-o tigaie mai adanca se pune untul la topit, peste untul topit se adauga pieptul de pui, fara piele, dezosat si taiat in cubulete mici, se presara sare si piper
Pieptul de pui se prajeste in unt aprox 6min la foc potrivit sau pana cand incepe sa se rumeneasca putin
Peste carnea de pui din tigaie se toarna jumatate de polonic de apa in care au fiert pastele, smantana pentru gatit si branza cheddar data pe razatoarea cu gauri mari
Pieptul de pui, smantana si branza se tin pe foc cateva minute sau pana cand branza s-a topit complet si se formeaza un sos putin mai gros
La final se adauga pastele fierte in apa cu sare si scurse de apa
Paste cu piept de pui in sos de smantana si branza - reteta video
Portii: 2
Timp de preparare: 5min
Timp de gatit: 15min
Calorii: -
Dificultate:
Usor
Reteta de paste cu piept de pui in sos de smantana si branza cheddar. Reteta rapida de paste cu carne si sos cremos pentru pranz sau cina. Pentru aceasta reteta se pot folosi orice paste aveti in casa, spaghete sau macaroane, eu am folosit pappardelle pe care le-am fiert conform instructiunilor de pe pachet. In sosul de smantana cu branza cheddar se poate adauga o lingurita de pesto pentru un plus de aroma si gust, iar la final inainte de servire se poate presara putin parmezan razuit fin.
Reteta video.
Ingrediente
Mod de preparare
Intr-o tigaie mai adanca se pune untul la topit, peste untul topit se adauga pieptul de pui, fara piele, dezosat si taiat in cubulete mici, se presara sare si piper
Pieptul de pui se prajeste in unt aprox 6min la foc potrivit sau pana cand incepe sa se rumeneasca putin
Peste carnea de pui din tigaie se toarna jumatate de polonic de apa in care au fiert pastele, smantana pentru gatit si branza cheddar data pe razatoarea cu gauri mari
Pieptul de pui, smantana si branza se tin pe foc cateva minute sau pana cand branza s-a topit complet si se formeaza un sos putin mai gros
La final se adauga pastele fierte in apa cu sare si scurse de apa