Mini tarte cu branza dulce si visine

Desert 1403 Ultima actualizare: Jan 19, 2020 Creat: Oct 01, 2019
  • Portii: 12 Persoane
  • Timp de preparare: 30min
  • Timp de gatit: 60min
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Mini tartele cu branza dulce si visine, un desert ideal indiferent de anotimp, vara pot fi pregatite cu visine proaspete, sau in sezonul rece cu visine congelate, sau alte fructe dupa preferinte. Eu am avut forme pentru mini tarte si uite asa am avut ceva mai mult de lucru, dar la cat sunt bune merita tot efortul

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aluatul de tarta
  • Ingrediente pentru crema de branza

Mod de preparare

  1. Se framanta aluatul din 150g faina, 1 lingurita praf de copt, 75g zahar, 1 ou, 100g unt rece si un varf cutit de sare
  2. Aluatul obtinut se intinde cu sucitorul pe planul de lucru presarat cu faina si se pune in tava pentru tarta, intepam aluatul din loc in loc cu furculita.
  3. Coacem aluatul pentru 10min la 170°C
  4. Cat timp aluatul este la cuptor pregatim branza
  5. Amestecam branza cu ouale, zaharul si cele 2 linguri de gris, turnam compozitia de branza peste aluatul de tarta si punem visinele deasupra, visinele congelate se pun la decongelat intr-o strecuratoare la temperatura camerei si apoi se storc in palme pentru a elimina apa in exces
  6. Tarta se coace la 170°C pentru 50min in cuptorul preincalzit

Mini tarte cu branza dulce si visine



  • Portii: 12 Persoane
  • Timp de preparare: 30min
  • Timp de gatit: 60min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Mini tartele cu branza dulce si visine, un desert ideal indiferent de anotimp, vara pot fi pregatite cu visine proaspete, sau in sezonul rece cu visine congelate, sau alte fructe dupa preferinte. Eu am avut forme pentru mini tarte si uite asa am avut ceva mai mult de lucru, dar la cat sunt bune merita tot efortul

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se framanta aluatul din 150g faina, 1 lingurita praf de copt, 75g zahar, 1 ou, 100g unt rece si un varf cutit de sare
  2. Aluatul obtinut se intinde cu sucitorul pe planul de lucru presarat cu faina si se pune in tava pentru tarta, intepam aluatul din loc in loc cu furculita.
  3. Coacem aluatul pentru 10min la 170°C
  4. Cat timp aluatul este la cuptor pregatim branza
  5. Amestecam branza cu ouale, zaharul si cele 2 linguri de gris, turnam compozitia de branza peste aluatul de tarta si punem visinele deasupra, visinele congelate se pun la decongelat intr-o strecuratoare la temperatura camerei si apoi se storc in palme pentru a elimina apa in exces
  6. Tarta se coace la 170°C pentru 50min in cuptorul preincalzit

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile