Fursecuri spritate cu unt-biscuiti fragezi de casa, reteta rapida

Desert 9523 Ultima actualizare: Dec 18, 2021 Creat: Nov 12, 2021
  • Portii: 5
  • Timp de preparare: 25min
  • Timp de gatit: 12min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Fursecuri spritate cu unt, biscuiti fragezi de casa fara praf de copt. Reteta rapida de fursecuri fragede de casa, din aluat simplu cu unt. Aluatul pentru aceste fursecuri nu trebuie tinut la rece, un motiv in plus sa incercati aceasta reteta adorata de toata lumea, in special de copii. Se pastreaza fragede, astfel ca pot fi pregatite cu cateva zile inainte de un evenimet. Se pot decora cu ciocolata topita, amaruie, alba sau cu lapte si presarate cu fulgi de cocos, nuca macinata sau diferite ornamente pentru prajituri.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-un vas se pune untul moale si zaharul pudra, untul trebuie sa fie la temperatura camerei, se mixeaza cateva minute bune pana cand se obtine o compozitie omogena si cremoasa
  2. Se adauga esenta de vanilie si oul batut in prealabil, se mixeaza din nou 1-2min, apoi se adauga treptat faina, se omogenizeaza compozitia, aluatul obtinut trebuie sa fie fraged si pastos
  3. Se pregateste tava mare de la cuptor in care se pune hartie de copt, cuptorul se incalzeste la 200°C, la cuptorul electric selectati programul caldura sus-jos
  4. Aluatul pentru fursecuri spritate se pune intr-un pos rezistent din panza cu dui metalic, cu orificiul rotund in forma de stea, apoi se formeaza fursecurile in tava, diferite forme, cerculete, bastonase etc
  5. Fursecurile spritate se coc 12-14min la 200°C, apoi se scot din cuptor si se lasa la racit in tava

Fursecuri spritate cu unt-biscuiti fragezi de casa, reteta rapida



  • Portii: 5
  • Timp de preparare: 25min
  • Timp de gatit: 12min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Fursecuri spritate cu unt, biscuiti fragezi de casa fara praf de copt. Reteta rapida de fursecuri fragede de casa, din aluat simplu cu unt. Aluatul pentru aceste fursecuri nu trebuie tinut la rece, un motiv in plus sa incercati aceasta reteta adorata de toata lumea, in special de copii. Se pastreaza fragede, astfel ca pot fi pregatite cu cateva zile inainte de un evenimet. Se pot decora cu ciocolata topita, amaruie, alba sau cu lapte si presarate cu fulgi de cocos, nuca macinata sau diferite ornamente pentru prajituri.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-un vas se pune untul moale si zaharul pudra, untul trebuie sa fie la temperatura camerei, se mixeaza cateva minute bune pana cand se obtine o compozitie omogena si cremoasa
  2. Se adauga esenta de vanilie si oul batut in prealabil, se mixeaza din nou 1-2min, apoi se adauga treptat faina, se omogenizeaza compozitia, aluatul obtinut trebuie sa fie fraged si pastos
  3. Se pregateste tava mare de la cuptor in care se pune hartie de copt, cuptorul se incalzeste la 200°C, la cuptorul electric selectati programul caldura sus-jos
  4. Aluatul pentru fursecuri spritate se pune intr-un pos rezistent din panza cu dui metalic, cu orificiul rotund in forma de stea, apoi se formeaza fursecurile in tava, diferite forme, cerculete, bastonase etc
  5. Fursecurile spritate se coc 12-14min la 200°C, apoi se scot din cuptor si se lasa la racit in tava

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile