Fursecuri fragede cu unt si fulgi de cocos

Desert 4124 Ultima actualizare: Mar 03, 2022 Creat: Mar 03, 2022
  • Portii: 20
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 10
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Fursecuri fragede cu unt si fulgi de cocos, desert rapid facut in casa din cateva ingrediente simple si la indemana. Aceste fursecuri nu sunt foarte dulci, se pot forma perechi, fursecurile se ung cu nutella sau diferite gemuri la alegere, de asemenea se pot orna cu ciocolata topita. Din ingredientele de mai jos ies aprox 80 de fursecuri cu cocos.

Ingrediente

  • Ingrediente pntru aprox 80 de fursecuri

Mod de preparare

  1. Intr-un vas se adauga untul taiat in cubulete mai mici si restul de ingrediente pentru aluat Aluatul pentru fursecuri se framanta la robot sau cu mana, cateva minute bune pana cand se obtine un aluat omogen
  2. Aluatul obtinut se imparte in doua parti egale, prima parte de aluat se lucreaza, a doua parte de aluat se pune la rece
  3. Se presara faina pe planul de lucru si se intinde aluatul la o grosime de 0,5cm, apoi cu se taie cu formele pentru fursecuri
  4. Fursecurile se asaza in tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt si se coc 10-15min in cuptorul preincalzit la 180°C
  5. Resturile ramase de la decupat se framanta rapid se intind cu sucitorul apoi se taie cu diferite forme pentru fursecuri

Fursecuri fragede cu unt si fulgi de cocos



  • Portii: 20
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 10
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Fursecuri fragede cu unt si fulgi de cocos, desert rapid facut in casa din cateva ingrediente simple si la indemana. Aceste fursecuri nu sunt foarte dulci, se pot forma perechi, fursecurile se ung cu nutella sau diferite gemuri la alegere, de asemenea se pot orna cu ciocolata topita. Din ingredientele de mai jos ies aprox 80 de fursecuri cu cocos.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-un vas se adauga untul taiat in cubulete mai mici si restul de ingrediente pentru aluat Aluatul pentru fursecuri se framanta la robot sau cu mana, cateva minute bune pana cand se obtine un aluat omogen
  2. Aluatul obtinut se imparte in doua parti egale, prima parte de aluat se lucreaza, a doua parte de aluat se pune la rece
  3. Se presara faina pe planul de lucru si se intinde aluatul la o grosime de 0,5cm, apoi cu se taie cu formele pentru fursecuri
  4. Fursecurile se asaza in tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt si se coc 10-15min in cuptorul preincalzit la 180°C
  5. Resturile ramase de la decupat se framanta rapid se intind cu sucitorul apoi se taie cu diferite forme pentru fursecuri

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile