Fursecuri fragede cu unt si cacao

Desert 272 Ultima actualizare: Nov 26, 2022 Creat: Nov 26, 2022
  • Portii: 6
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 12min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Fursecuri fragede cu unt si cacao fara praf de copt. Desert rapid si usor de pregatit in casa. Aceste fursecuri fragede cu unt si cacao se pot unge cu ciocolata alba topita pe baie de aburi, ciocolata cu lapte, nuttela ori gem de fructe la alegere.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 24 fursecuri cu cacao
  • In plus pentru uns si decor

Mod de preparare

  1. Ingredientele pentru fursecuri se pun in vasul pentru framantare, se porneste robotul si se framanta aprox 10min un aluat omogen
  2. Se scoate aluatul din vas si se inveleste in folie alimentara apoi se pune la rece pentru 1h
  3. Dupa 1h, pe planul de lucru presarat in prealabil cu faina, aluatul pentru fursecuri se intinde cu sucitorul la o grosime de 4-5mm, apoi se taie cu formele pentru fursecuri si se asaza in tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt, cu resturile ramase de la decupat se procedeaza la fel, se framanta rapid, se intind cu sucitorul si se taie cu forma pentru fursecuri. Se formeaza perechi care ulterior vor fi lipite cu ciocolata alba topita pe baie de aburi. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de doua tavi mari, deorece din ingredientele de mai sus ies 48 de fursecuri iar ulterior se formeaza perechi
  4. Fursecurile fragede cu unt si cacao se coc 12min in cuptorul preincalzit la 175°C
  5. Dupa acest timp fursecurile cu unt se lasa la racit in tava, dupa racire se ung cu ciocolata alba, iar pentru decor se foloseste restul de ciocolata ramasa

Fursecuri fragede cu unt si cacao



  • Portii: 6
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 12min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Fursecuri fragede cu unt si cacao fara praf de copt. Desert rapid si usor de pregatit in casa. Aceste fursecuri fragede cu unt si cacao se pot unge cu ciocolata alba topita pe baie de aburi, ciocolata cu lapte, nuttela ori gem de fructe la alegere.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ingredientele pentru fursecuri se pun in vasul pentru framantare, se porneste robotul si se framanta aprox 10min un aluat omogen
  2. Se scoate aluatul din vas si se inveleste in folie alimentara apoi se pune la rece pentru 1h
  3. Dupa 1h, pe planul de lucru presarat in prealabil cu faina, aluatul pentru fursecuri se intinde cu sucitorul la o grosime de 4-5mm, apoi se taie cu formele pentru fursecuri si se asaza in tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt, cu resturile ramase de la decupat se procedeaza la fel, se framanta rapid, se intind cu sucitorul si se taie cu forma pentru fursecuri. Se formeaza perechi care ulterior vor fi lipite cu ciocolata alba topita pe baie de aburi. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de doua tavi mari, deorece din ingredientele de mai sus ies 48 de fursecuri iar ulterior se formeaza perechi
  4. Fursecurile fragede cu unt si cacao se coc 12min in cuptorul preincalzit la 175°C
  5. Dupa acest timp fursecurile cu unt se lasa la racit in tava, dupa racire se ung cu ciocolata alba, iar pentru decor se foloseste restul de ciocolata ramasa

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile