Fursecuri fragede cu unt si cacao fara praf de copt. Desert rapid si usor de pregatit in casa. Aceste fursecuri fragede cu unt si cacao se pot unge cu ciocolata alba topita pe baie de aburi, ciocolata cu lapte, nuttela ori gem de fructe la alegere.
Mod de preparare
- Ingredientele pentru fursecuri se pun in vasul pentru framantare, se porneste robotul si se framanta aprox 10min un aluat omogen
- Se scoate aluatul din vas si se inveleste in folie alimentara apoi se pune la rece pentru 1h
- Dupa 1h, pe planul de lucru presarat in prealabil cu faina, aluatul pentru fursecuri se intinde cu sucitorul la o grosime de 4-5mm, apoi se taie cu formele pentru fursecuri si se asaza in tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt, cu resturile ramase de la decupat se procedeaza la fel, se framanta rapid, se intind cu sucitorul si se taie cu forma pentru fursecuri. Se formeaza perechi care ulterior vor fi lipite cu ciocolata alba topita pe baie de aburi. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de doua tavi mari, deorece din ingredientele de mai sus ies 48 de fursecuri iar ulterior se formeaza perechi
- Fursecurile fragede cu unt si cacao se coc 12min in cuptorul preincalzit la 175°C
- Dupa acest timp fursecurile cu unt se lasa la racit in tava, dupa racire se ung cu ciocolata alba, iar pentru decor se foloseste restul de ciocolata ramasa
Fursecuri fragede cu unt si cacao
- Portii: 6
- Timp de preparare: 10min
- Timp de gatit: 12min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Fursecuri fragede cu unt si cacao fara praf de copt. Desert rapid si usor de pregatit in casa. Aceste fursecuri fragede cu unt si cacao se pot unge cu ciocolata alba topita pe baie de aburi, ciocolata cu lapte, nuttela ori gem de fructe la alegere.
Ingrediente
Mod de preparare
- Ingredientele pentru fursecuri se pun in vasul pentru framantare, se porneste robotul si se framanta aprox 10min un aluat omogen
- Se scoate aluatul din vas si se inveleste in folie alimentara apoi se pune la rece pentru 1h
- Dupa 1h, pe planul de lucru presarat in prealabil cu faina, aluatul pentru fursecuri se intinde cu sucitorul la o grosime de 4-5mm, apoi se taie cu formele pentru fursecuri si se asaza in tava mare de la cuptor acoperita in prealabil cu hartie de copt, cu resturile ramase de la decupat se procedeaza la fel, se framanta rapid, se intind cu sucitorul si se taie cu forma pentru fursecuri. Se formeaza perechi care ulterior vor fi lipite cu ciocolata alba topita pe baie de aburi. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de doua tavi mari, deorece din ingredientele de mai sus ies 48 de fursecuri iar ulterior se formeaza perechi
- Fursecurile fragede cu unt si cacao se coc 12min in cuptorul preincalzit la 175°C
- Dupa acest timp fursecurile cu unt se lasa la racit in tava, dupa racire se ung cu ciocolata alba, iar pentru decor se foloseste restul de ciocolata ramasa
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Desert