Fursecuri fragede cu unt

Patiserie 1877 Ultima actualizare: Jan 08, 2020 Creat: Oct 07, 2019
  • Portii: 10 Persoane
  • Timp de preparare: 40min
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de fursecuri cu unt este cea mai simpla reteta de fursecuri, cu o aroma delicioasa de unt, fragede sunt extraordinare dimineata langa un pahar cu lapte sau cafea. Sunt atat de usor de facut incat cei mici vor fi incantati sa va ajute la pragatirea acestori fursecuri minunate. Puteti folosi diferite forme pentru fursecuri, gasiti in comert o sumedenie de forme amuzante care cu siguranta ii vor amuza pe cei mici. Pot si servite cu gem, crema de ciocolata sau simple.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se mixeaza untul cu zaharul pana se omogenizeaza bine compozitia
  2. Adaugam oul, faina amestecata cu praful de copt si putina sare
  3. Alatul obtinut se pune in folie alimenatara la frigider pentru 30min, cand scoateti aluatul de la frigider trebuie sa fie tare ca sa-l puteti lucra daca aluatul este moale se mai tine la frigider pana se intareste
  4. Se presara faina pe planul de lucru si se intinde aluatul cu sucitorul, intindem o foaie de 0,5cm grosime
  5. Taiem aluatul cu formele alese pentru fursecuri si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt
  6. Fursecurile se coc la 180°C pentru 15min, sau pana cand se rumenesc usor pe margini.

Fursecuri fragede cu unt



  • Portii: 10 Persoane
  • Timp de preparare: 40min
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de fursecuri cu unt este cea mai simpla reteta de fursecuri, cu o aroma delicioasa de unt, fragede sunt extraordinare dimineata langa un pahar cu lapte sau cafea. Sunt atat de usor de facut incat cei mici vor fi incantati sa va ajute la pragatirea acestori fursecuri minunate. Puteti folosi diferite forme pentru fursecuri, gasiti in comert o sumedenie de forme amuzante care cu siguranta ii vor amuza pe cei mici. Pot si servite cu gem, crema de ciocolata sau simple.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se mixeaza untul cu zaharul pana se omogenizeaza bine compozitia
  2. Adaugam oul, faina amestecata cu praful de copt si putina sare
  3. Alatul obtinut se pune in folie alimenatara la frigider pentru 30min, cand scoateti aluatul de la frigider trebuie sa fie tare ca sa-l puteti lucra daca aluatul este moale se mai tine la frigider pana se intareste
  4. Se presara faina pe planul de lucru si se intinde aluatul cu sucitorul, intindem o foaie de 0,5cm grosime
  5. Taiem aluatul cu formele alese pentru fursecuri si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt
  6. Fursecurile se coc la 180°C pentru 15min, sau pana cand se rumenesc usor pe margini.

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Patiserie

Newsletter

Fii la curent cu noutatile