Fursecuri cu nutella

Desert 2402 Ultima actualizare: Feb 20, 2022 Creat: Feb 20, 2022
  • Portii: 25
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 9min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Nutelotti, biscuiti de casa, fursecuri cu nutella, fragede si apetisante pentru iubitorii de fursecuri facute in casa. Pentru aceste fursecuri aveti nevoie de 3 ingredinte simple, nutella, ou si faina, sunt fursecuri fara praf de copt iar modul de preparare este foarte usor. Pentru presarat se pot folosi arahide, alune prajite, fulgi de cocos sau ornamente pentru prajituri. Din cantitatile de mai jos, rezulta 25 de fursecuri.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aluat
  • In plus
  • Optional pentru presarat

Mod de preparare

  1. Intr-un vas se pune oul si nutella, se amesteca bine de cateva ori cu o lingura, pana cand se obtine o crema, apoi se adauga faina cernuta si se framanta un aluat omogen
  2. Din aluatul obtinut, se formeaza bilute mici de 15g/buc
  3. Bilutele se asaza in tava mare de la cuptor, acoperita in prealabil cu hartie de copt, apoi cu ajutorul degetului sau a unei forme rotunde(eu am folosit un pulverizator pentru citrice), se formeaza o adancitura in mijloc(in galeria de poze de mai sus se poate vedea cum am procedat)
  4. Tava cu fursecuri, se pune la frigider pentru 1h
  5. Intre timp se preincalzeste cuptorul la 175°C, la cuptorul electric selectati programul caldura sus-jos
  6. Dupa o ora, se scoate tava de la frigider si se introduce in cuptor
  7. Fursecurile cu nutella se coc 9min, nu mai mult. Pentru a putea fi umplute fursecurile se lasa la racit in tava, deoarece cand sunt scoase din cuptor acestea sunt foarte moi
  8. Pentru umplerea fursecurilor, se pune nutella intr-un pos , sau o punga mai rezistenta la care se taie un colt mic
  9. La final, peste nutella, se presara arahide sau alune tocate marunt, fulgi de cocos sau ornamente pentru prajituri

Fursecuri cu nutella



  • Portii: 25
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 9min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Nutelotti, biscuiti de casa, fursecuri cu nutella, fragede si apetisante pentru iubitorii de fursecuri facute in casa. Pentru aceste fursecuri aveti nevoie de 3 ingredinte simple, nutella, ou si faina, sunt fursecuri fara praf de copt iar modul de preparare este foarte usor. Pentru presarat se pot folosi arahide, alune prajite, fulgi de cocos sau ornamente pentru prajituri. Din cantitatile de mai jos, rezulta 25 de fursecuri.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-un vas se pune oul si nutella, se amesteca bine de cateva ori cu o lingura, pana cand se obtine o crema, apoi se adauga faina cernuta si se framanta un aluat omogen
  2. Din aluatul obtinut, se formeaza bilute mici de 15g/buc
  3. Bilutele se asaza in tava mare de la cuptor, acoperita in prealabil cu hartie de copt, apoi cu ajutorul degetului sau a unei forme rotunde(eu am folosit un pulverizator pentru citrice), se formeaza o adancitura in mijloc(in galeria de poze de mai sus se poate vedea cum am procedat)
  4. Tava cu fursecuri, se pune la frigider pentru 1h
  5. Intre timp se preincalzeste cuptorul la 175°C, la cuptorul electric selectati programul caldura sus-jos
  6. Dupa o ora, se scoate tava de la frigider si se introduce in cuptor
  7. Fursecurile cu nutella se coc 9min, nu mai mult. Pentru a putea fi umplute fursecurile se lasa la racit in tava, deoarece cand sunt scoase din cuptor acestea sunt foarte moi
  8. Pentru umplerea fursecurilor, se pune nutella intr-un pos , sau o punga mai rezistenta la care se taie un colt mic
  9. La final, peste nutella, se presara arahide sau alune tocate marunt, fulgi de cocos sau ornamente pentru prajituri

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Desert

Newsletter

Fii la curent cu noutatile