Frigarui de pui marinat in bere la cuptor

Pui 2477 Ultima actualizare: Nov 24, 2020 Creat: Nov 22, 2020
  • Portii: 8 Persoane
  • Timp de preparare: 5h
  • Timp de gatit: 35min
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Pui marinat in bere pentru frigarui la cuptor. O reteta simpla si gustoasa pentru cina atunci cand esti in pana de idei. Pieptul de pui este o carne fara grasimi, deseori recomandata in diete dar cu putin ajutor o putem transforma intr-un preparat delicios. 

Spor la lucru si pofta buna! 

Ingrediente

  • Ingrediente pentru marinata
  • In plus
  • Pentru final

Mod de preparare

  1. Pieptul de pui se portioneaza in cubulete, se condimenteaza, se pune ceapa feliata apoi se toarna berea si se tine la marinat pentru 5h la frigider
  2. Incingem cuptorul la 180°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
  3. Pregatim frigaruile, ardei, carne, ceapa, repetam in aceeasi ordine, dupa ce am pus carnea de pui si legumele, ungem cu ulei, condimentam, apoi punem frigaruile suspendate pe marginile unei tavi(vezi galeria foto), care a fost acoperita in prealabil cu hartie de copt, tava trebuie sa fie potrivita pentru dimensiunea betelor fie din inox sau bambus, daca folositi bete din bambus pentru frigarui, indicat ar fi sa le tineti putin in apa rece inainte de a le utiliza
  4. Tava se introduce la cuptor pentru 30min, la jumatatea timpului se scoate tava din cuptor, frigaruile se intorc cu partea rumena in jos si se pun din la cuptor pentru inca 15min
  5. Facem un amestec din ketchup, usturoi granulat si apa, scoatem tava, ungem frigaruile si le mai tinem la cuptor pentru 5min

Frigarui de pui marinat in bere la cuptor



  • Portii: 8 Persoane
  • Timp de preparare: 5h
  • Timp de gatit: 35min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Pui marinat in bere pentru frigarui la cuptor. O reteta simpla si gustoasa pentru cina atunci cand esti in pana de idei. Pieptul de pui este o carne fara grasimi, deseori recomandata in diete dar cu putin ajutor o putem transforma intr-un preparat delicios. 

Spor la lucru si pofta buna! 

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pieptul de pui se portioneaza in cubulete, se condimenteaza, se pune ceapa feliata apoi se toarna berea si se tine la marinat pentru 5h la frigider
  2. Incingem cuptorul la 180°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
  3. Pregatim frigaruile, ardei, carne, ceapa, repetam in aceeasi ordine, dupa ce am pus carnea de pui si legumele, ungem cu ulei, condimentam, apoi punem frigaruile suspendate pe marginile unei tavi(vezi galeria foto), care a fost acoperita in prealabil cu hartie de copt, tava trebuie sa fie potrivita pentru dimensiunea betelor fie din inox sau bambus, daca folositi bete din bambus pentru frigarui, indicat ar fi sa le tineti putin in apa rece inainte de a le utiliza
  4. Tava se introduce la cuptor pentru 30min, la jumatatea timpului se scoate tava din cuptor, frigaruile se intorc cu partea rumena in jos si se pun din la cuptor pentru inca 15min
  5. Facem un amestec din ketchup, usturoi granulat si apa, scoatem tava, ungem frigaruile si le mai tinem la cuptor pentru 5min

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Pui

Newsletter

Fii la curent cu noutatile