Pulpe de pui marinate in bere la gratar

Pui 720 Ultima actualizare: Jun 28, 2020 Creat: Jun 28, 2020
  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 4h
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Pulpele de pui marinate in bere si facute la gratar sunt atat de gustoase si miros atat de bine incat as putea sa le pregatesc in fiecare zi. De curand am descoperit un condiment pentru carnea de pui ( vezi galeria foto) fara conservanti si fara potentiator de arome care mie imi place tare mult. Tava din inox pentru gratar am folosit-o pentru a evita lipirea carnii. 

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se spala si se dezoseaza carnea de pui, apoi se presara piper si condimente pentru pui
  2. Amestecam bine carnea de cateva ori
  3. Intr-o cutie de plastic cu capac, vom aseza in straturi ceapa feliata si carnea de pui iar la final turnam berea, acoperim cutia cu capac si o punem la frigider pentru patru ore. Pulpele de pui se curata de feliile de ceapa si se ung cu putin ulei inainte de a fi puse pe gratar
  4. Incingem gratarul punem tava de inox pentru gratar la incalzit si asezam pulpele de pui
  5. Carnea de pui la gratar se rumeneste la foc potrivit astfel incat sa fie bine patrunsa, timp in care se intoarce de cateva ori pana cand este gata

Pulpe de pui marinate in bere la gratar



  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 4h
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Pulpele de pui marinate in bere si facute la gratar sunt atat de gustoase si miros atat de bine incat as putea sa le pregatesc in fiecare zi. De curand am descoperit un condiment pentru carnea de pui ( vezi galeria foto) fara conservanti si fara potentiator de arome care mie imi place tare mult. Tava din inox pentru gratar am folosit-o pentru a evita lipirea carnii. 

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se spala si se dezoseaza carnea de pui, apoi se presara piper si condimente pentru pui
  2. Amestecam bine carnea de cateva ori
  3. Intr-o cutie de plastic cu capac, vom aseza in straturi ceapa feliata si carnea de pui iar la final turnam berea, acoperim cutia cu capac si o punem la frigider pentru patru ore. Pulpele de pui se curata de feliile de ceapa si se ung cu putin ulei inainte de a fi puse pe gratar
  4. Incingem gratarul punem tava de inox pentru gratar la incalzit si asezam pulpele de pui
  5. Carnea de pui la gratar se rumeneste la foc potrivit astfel incat sa fie bine patrunsa, timp in care se intoarce de cateva ori pana cand este gata

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Pui

Newsletter

Fii la curent cu noutatile