Biscuiti sarati cu parmezan si boia

Patiserie 141 Ultima actualizare: Nov 06, 2022 Creat: Nov 06, 2022
  • Portii: 5
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 20min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de biscuiti sarati cu parmezan si boia de ardei, ulei de masline, fara praf de copt. O reteta de biscuiti facuti in casa cu ingrediente la indemana si foarte usor de pregatit. Biscuiti aperitiv usor crocanti, fara conservanti, excelenti pentru pachetelul de la scoala, birou sau cand avem pofta de ceva sarat pregatit rapid si usor in casa. Pentru aceasta reteta de biscuiti puteti folosi boia dulce, picanta sau afumata, de asemenea se pot folosi diferite seminte si ierburi aromatice dupa gust.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 30buc, biscuiti sarati
  • In plus

Mod de preparare

  1. Ingredientele pentru aceasta reteta se pun in vasul pentru framantare. Aluatul pentru biscuiti sarati se framanta cu mana pana cand acesta devine omogen si ingredientele sunt bine incorporate
  2. Din aluatul obtinut se formeaza o bila, se inveleste in folie alimentara, apoi se pune la rece pentru 15min
  3. Intre timp se acopera tava cu hartie de copt, pentru aceasta reteta de biscuiti aveti nevoie de tava mare de la cuptor si se preincalzeste cuptorul la 180°C
  4. Dupa 15min se scoate aluatul de la frigider si se intinde pe planul de lucru presarat in prealabil cu putina faina
  5. Aluatul pentru biscuiti sarati se intinde cu sucitorul la o grosime de 3-4mm, apoi se taie cu forma dorita pentru fursecuri, se procedeaza la fel si cu partile ramase de la decupat, la final se presara sare grunjoasa
  6. Biscuitii sarati cu parmezan si boia de ardei dulce se coc 20min in cuptorul preincalzit la 180°C

Biscuiti sarati cu parmezan si boia



  • Portii: 5
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 20min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de biscuiti sarati cu parmezan si boia de ardei, ulei de masline, fara praf de copt. O reteta de biscuiti facuti in casa cu ingrediente la indemana si foarte usor de pregatit. Biscuiti aperitiv usor crocanti, fara conservanti, excelenti pentru pachetelul de la scoala, birou sau cand avem pofta de ceva sarat pregatit rapid si usor in casa. Pentru aceasta reteta de biscuiti puteti folosi boia dulce, picanta sau afumata, de asemenea se pot folosi diferite seminte si ierburi aromatice dupa gust.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Ingredientele pentru aceasta reteta se pun in vasul pentru framantare. Aluatul pentru biscuiti sarati se framanta cu mana pana cand acesta devine omogen si ingredientele sunt bine incorporate
  2. Din aluatul obtinut se formeaza o bila, se inveleste in folie alimentara, apoi se pune la rece pentru 15min
  3. Intre timp se acopera tava cu hartie de copt, pentru aceasta reteta de biscuiti aveti nevoie de tava mare de la cuptor si se preincalzeste cuptorul la 180°C
  4. Dupa 15min se scoate aluatul de la frigider si se intinde pe planul de lucru presarat in prealabil cu putina faina
  5. Aluatul pentru biscuiti sarati se intinde cu sucitorul la o grosime de 3-4mm, apoi se taie cu forma dorita pentru fursecuri, se procedeaza la fel si cu partile ramase de la decupat, la final se presara sare grunjoasa
  6. Biscuitii sarati cu parmezan si boia de ardei dulce se coc 20min in cuptorul preincalzit la 180°C

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Patiserie

Newsletter

Fii la curent cu noutatile