Aripoare de pui marinate in bere la gratar

Pui 332 Ultima actualizare: Sep 20, 2020 Creat: Sep 20, 2020
  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 4h
  • Timp de gatit: 40min
  • Dificultate: Greu
Tiparire

Aripioarele de pui marinate in bere la gratar, un fel mancare numai buna de savurat in weekend alaturi de o portie mare de cartofi aurii Cartofi aurii-cartofi fierti si rumeniti in untura de porc sau ulei. Timpul necesar pentru marinare poate varia, pot fi puse de seara la frigider si gatite a doua zi sau pregatite de dimineata si servite la pranz.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru sos

Mod de preparare

  1. Aripioarele spalate si curatate se aseaza pe fundul unui vas nu foarte mare
  2. Punem cate patru aripioare, presaram sare si piper apoi punem cateva felii de ceapa, continuam sa asezam ingredientele in straturi pana la finalizare
  3. Turnam berea peste aripioare, acoperim vasul cu capac sau folie alimentara si punem recipientul la frigider pentru minim 4h
  4. Pregatim gratarul, scoatem aripioarele de la frigider le curatam de feliile de ceapa si le punem pe gratarul incins
  5. Cand aripioarele sunt aproape gata se ung cu sos barbeque amestecat cu usturoi si se mai tin pe gratar 2min pe fiecare parte

Aripoare de pui marinate in bere la gratar



  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 4h
  • Timp de gatit: 40min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Greu

Aripioarele de pui marinate in bere la gratar, un fel mancare numai buna de savurat in weekend alaturi de o portie mare de cartofi aurii Cartofi aurii-cartofi fierti si rumeniti in untura de porc sau ulei. Timpul necesar pentru marinare poate varia, pot fi puse de seara la frigider si gatite a doua zi sau pregatite de dimineata si servite la pranz.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Aripioarele spalate si curatate se aseaza pe fundul unui vas nu foarte mare
  2. Punem cate patru aripioare, presaram sare si piper apoi punem cateva felii de ceapa, continuam sa asezam ingredientele in straturi pana la finalizare
  3. Turnam berea peste aripioare, acoperim vasul cu capac sau folie alimentara si punem recipientul la frigider pentru minim 4h
  4. Pregatim gratarul, scoatem aripioarele de la frigider le curatam de feliile de ceapa si le punem pe gratarul incins
  5. Cand aripioarele sunt aproape gata se ung cu sos barbeque amestecat cu usturoi si se mai tin pe gratar 2min pe fiecare parte

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Pui

Newsletter

Fii la curent cu noutatile