Tocanita de pui in sos de ceapa - reteta video

Pui 15085 Ultima actualizare: Nov 16, 2024 Creat: Jan 10, 2020
  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 1h 30min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Preferata sotului meu, Cristi. O data pe saptamana la noi in familie se mananca tocanita de pui in sos de ceapa. Pentru a pregati acest preparat aveti nevoie de cateva ingrediente simple, ceapa, boia, ulei, pasta de ardei si carne de pui de buna calitate. Recomand pui de la Edenia( Poulet Jaune Fermier D'Auvergne 1,5kg), il gasiti la Selgros sau Kaufland, la raionul de produse congelate.

Reteta video:

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se caleste ceapa taiata felii foarte subtiri in 3-4 linguri de ulei
  2. Cand ceapa devine usor translucida se pune carnea de pui, pasta de ardei si boiaua, se mai caleste cateva secunde
  3. Se pune apa fierbinte cat sa acopere carnea, se lasa la fiert la foc potrivit, condimentam cu sare si piper dupa gust, se mai adauga apa fierbinte in timpul fierberii daca aceasta scade destul de mult
  4. Cand tocanita este gata se opreste focul si se pun frunzele de patrunjel tocate

Tocanita de pui in sos de ceapa - reteta video



  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 10min
  • Timp de gatit: 1h 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Preferata sotului meu, Cristi. O data pe saptamana la noi in familie se mananca tocanita de pui in sos de ceapa. Pentru a pregati acest preparat aveti nevoie de cateva ingrediente simple, ceapa, boia, ulei, pasta de ardei si carne de pui de buna calitate. Recomand pui de la Edenia( Poulet Jaune Fermier D'Auvergne 1,5kg), il gasiti la Selgros sau Kaufland, la raionul de produse congelate.

Reteta video:

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se caleste ceapa taiata felii foarte subtiri in 3-4 linguri de ulei
  2. Cand ceapa devine usor translucida se pune carnea de pui, pasta de ardei si boiaua, se mai caleste cateva secunde
  3. Se pune apa fierbinte cat sa acopere carnea, se lasa la fiert la foc potrivit, condimentam cu sare si piper dupa gust, se mai adauga apa fierbinte in timpul fierberii daca aceasta scade destul de mult
  4. Cand tocanita este gata se opreste focul si se pun frunzele de patrunjel tocate

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Pui

Newsletter

Fii la curent cu noutatile