Daca sunteti in cautarea unui preparat delicios va propun o reteta simpla de piept de pui cu mozzarella invelit in bacon la cuptor, plina de savoare pe care o puteti servi in timpul saptamanii sau duminica in familie sau oricand va doriti o mancare delicioasa, satioasa si plina de arome. In ciuda faptului ca este o reteta care se pregateste foarte usor si cu putine ingrediente, arata ca un preparat sofisticat demn de pus pe masa spre incantarea familiei sau a musafirilor. Garnitura poate fi un piure de cartofi, o salata verde asezonata cu sare piper si ulei aromat sau cartofi natur.
Mod de preparare
- Incalzim cuptorul la 190°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
- Batem pieptul de pui cu batatorul pentru snitele si il condimentam cu sare, piper si cimbru
- Pe fiecare bucata de piept de pui punem doua feliute de mozzarella si rulam, cu o scobitoare sau si mai bine cu o tepuse mica din inox, se inteapa fiecare rulou
- Asezam pieptul de pui in tava il ungem cu putin ulei si il lasam la cuptor pentru aproximativ 15min
- Dupa 15min scoatem tava din cuptor scoatem si tepusele sau scobitorile si invelim in bacon fiecare rulou
- Punem din nou tava la cuptor pentru aprox 5min, doar cat sa se rumeneasca baconul
- Inainte de servire se lasa cateva minute bune la racit pentru a putea fi taiat frumos
Rulouri din piept de pui cu mozzarella si bacon la cuptor
- Portii: 6
- Timp de preparare: 15min
- Timp de gatit: 20min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Daca sunteti in cautarea unui preparat delicios va propun o reteta simpla de piept de pui cu mozzarella invelit in bacon la cuptor, plina de savoare pe care o puteti servi in timpul saptamanii sau duminica in familie sau oricand va doriti o mancare delicioasa, satioasa si plina de arome. In ciuda faptului ca este o reteta care se pregateste foarte usor si cu putine ingrediente, arata ca un preparat sofisticat demn de pus pe masa spre incantarea familiei sau a musafirilor. Garnitura poate fi un piure de cartofi, o salata verde asezonata cu sare piper si ulei aromat sau cartofi natur.
Ingrediente
Mod de preparare
- Incalzim cuptorul la 190°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
- Batem pieptul de pui cu batatorul pentru snitele si il condimentam cu sare, piper si cimbru
- Pe fiecare bucata de piept de pui punem doua feliute de mozzarella si rulam, cu o scobitoare sau si mai bine cu o tepuse mica din inox, se inteapa fiecare rulou
- Asezam pieptul de pui in tava il ungem cu putin ulei si il lasam la cuptor pentru aproximativ 15min
- Dupa 15min scoatem tava din cuptor scoatem si tepusele sau scobitorile si invelim in bacon fiecare rulou
- Punem din nou tava la cuptor pentru aprox 5min, doar cat sa se rumeneasca baconul
- Inainte de servire se lasa cateva minute bune la racit pentru a putea fi taiat frumos
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Pui