Pulpe superioare de pui marinate, pane

Pui 1402 Ultima actualizare: Sep 28, 2021 Creat: Sep 19, 2021
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 30min
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Reteta de pulpe de pui marinate, pane, este un preparat simplu si usor de pregatit. Ingredientele folosite pentru aceasta reteta dau un gust deoasebit si apetisant. Eu pregatesc acest fel de mancare la sfarsitul saptamanii cand am mai mult timp, deoarece imi place sa las carnea peste noapte la marinat. Garnituri potrivite, salate de orice fel, piure, pilaf de orez sau sote de mazare.

Spor la treaba si pofta buna! 

Ingrediente

  • Optional
  • In plus pentru prajit

Mod de preparare

  1. Pulpele de pui se spala si se curata de grasime, apoi se condimenteaza bine pe toate partile
  2. Se acopera vasul cu folie alimentara si se pune la frigider pentru minim 5h sau peste noapte
  3. Intr-o tigaie mai adanca cu fund gros sau cratita mai larga se pune uleiul la incins, pulpele de pui pane se prajesc in baie de ulei
  4. Se tavaleste fiecare bucata de carne prin faina, ou batut si in final se dau prin pesmet. Pulpa de pui se scutura de faina in exces, se scurg bine de ou apoi se dau prin pesmet. Prajirea pulpelor se face pe rand iar focul nu trebuie sa fie puternic
  5. Cand pulpe de pui pane sunt bine rumenite se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul in exces

Pulpe superioare de pui marinate, pane



  • Portii: 4
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Reteta de pulpe de pui marinate, pane, este un preparat simplu si usor de pregatit. Ingredientele folosite pentru aceasta reteta dau un gust deoasebit si apetisant. Eu pregatesc acest fel de mancare la sfarsitul saptamanii cand am mai mult timp, deoarece imi place sa las carnea peste noapte la marinat. Garnituri potrivite, salate de orice fel, piure, pilaf de orez sau sote de mazare.

Spor la treaba si pofta buna! 

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Pulpele de pui se spala si se curata de grasime, apoi se condimenteaza bine pe toate partile
  2. Se acopera vasul cu folie alimentara si se pune la frigider pentru minim 5h sau peste noapte
  3. Intr-o tigaie mai adanca cu fund gros sau cratita mai larga se pune uleiul la incins, pulpele de pui pane se prajesc in baie de ulei
  4. Se tavaleste fiecare bucata de carne prin faina, ou batut si in final se dau prin pesmet. Pulpa de pui se scutura de faina in exces, se scurg bine de ou apoi se dau prin pesmet. Prajirea pulpelor se face pe rand iar focul nu trebuie sa fie puternic
  5. Cand pulpe de pui pane sunt bine rumenite se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul in exces

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Pui

Newsletter

Fii la curent cu noutatile