Pulpe de pui la tigaie cu legume si usturoi

Pui 539 Ultima actualizare: Jul 02, 2020 Creat: Jul 02, 2020
  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 50min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Carnea de pui poate fi gatite in diferite feluri, la tigaie, in ciorbe, tocanite sau la cuptor. Fiind o carne frageda nu necesita un timp indelungat de gatire iar felul in care o pregatim tine doar de gusturile familiei. In zilele in care timpul este limitat si pranzul se apropie, va recomand sa incercati aceasta reteta de pulpe de pui la tigaie cu legume si usturoi.

Savurati cu placere!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se incalzeste uleiul in tigaie calim ceapa impreuna cu morcovul dat pe razatoarea cu gauri mari si ardeiul taiat felii ceva mai subtiri, pentru 2-3min
  2. Peste legumele calite se pune carnea de pui, frunza de dafin si se amesteca usor de cateva ori pana cand observati ca pulpe de pui se albesc la culoare(daca este nevoie mai adaugati 1-2
  3. linguri de ulei)
  4. Condimentam cu sare si piper apoi turnam apa fierbinte cat sa acopere carnea, acoperim tigaia cu capac si lasam la fiert la foc potrivit pentru 1 ora, se poate adauga apa fierbinte putin cate putin daca aceasta scade prea mult in timpul fierberii
  5. Cand pulpele de pui sunt fierte se mai tin pe foc cateva minute cat sa se rumeneasca putin, oprim focul punem usturoiul tocat sau feliat si frunzele de patrunjel tocate, acoperim tigaia cu capac si lasam mancarea sa stea cateva minute bune inainte de servire

Pulpe de pui la tigaie cu legume si usturoi



  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 50min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Carnea de pui poate fi gatite in diferite feluri, la tigaie, in ciorbe, tocanite sau la cuptor. Fiind o carne frageda nu necesita un timp indelungat de gatire iar felul in care o pregatim tine doar de gusturile familiei. In zilele in care timpul este limitat si pranzul se apropie, va recomand sa incercati aceasta reteta de pulpe de pui la tigaie cu legume si usturoi.

Savurati cu placere!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se incalzeste uleiul in tigaie calim ceapa impreuna cu morcovul dat pe razatoarea cu gauri mari si ardeiul taiat felii ceva mai subtiri, pentru 2-3min
  2. Peste legumele calite se pune carnea de pui, frunza de dafin si se amesteca usor de cateva ori pana cand observati ca pulpe de pui se albesc la culoare(daca este nevoie mai adaugati 1-2
  3. linguri de ulei)
  4. Condimentam cu sare si piper apoi turnam apa fierbinte cat sa acopere carnea, acoperim tigaia cu capac si lasam la fiert la foc potrivit pentru 1 ora, se poate adauga apa fierbinte putin cate putin daca aceasta scade prea mult in timpul fierberii
  5. Cand pulpele de pui sunt fierte se mai tin pe foc cateva minute cat sa se rumeneasca putin, oprim focul punem usturoiul tocat sau feliat si frunzele de patrunjel tocate, acoperim tigaia cu capac si lasam mancarea sa stea cateva minute bune inainte de servire

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Pui

Newsletter

Fii la curent cu noutatile