- Portii: 2
- Timp de preparare: 15min
- Timp de gatit: 25min
- Dificultate:
Usor
Tiparire
Reteta de piept de pui la cuptor cu rosii si mozzarela, piept de pui acordeon, piept de pui umplut. Cum se face pieptul de pui la cuptor. Pentru pranz sau cina rapida acest piept de pui delicios umplut cu rosii cherry si mozzarella poate fi servit alaturi de orez basmati, orez simplu fiert, piure de cartofi sau cartofi natur.
Mod de preparare
- Se preincalzeste cuptorul la 200°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
- Pieptul de pui se cresteaza pe latime, in fiecare jumatate de piept de pui se fac cam 5-6 taieturi ca niste mici buzunare
- Rosiile cherry spalate se taie in jumatati, se feliaza mozzarella si se pregateste un amestec din ulei de masline, ierburi aromatice, sare si piper
- Pieptul de pui se unge pe toate partile cu amestecul de condimente apoi se umple cu felii de mozzarella si rosii, in galeria de poze de mai sus se poate vedea cum am procedat
- Intr-un vas termorezistent se pune pieptul de pui umplut, rosiile cherry, usturoiul taiat in jumatati iar deasupra se presara frunze tocate de busuioc proaspat
- Se introduce vasul in cuptorul preincalzit si se tine timp de 25-30min. Pieptul de pui se serveste cald alaturi de garnituri simple, cartofi natur, orez basmati, orez simplu fiert sau piure de cartofi
Piept de pui cu rosii si mozzarella la cuptor
- Portii: 2
- Timp de preparare: 15min
- Timp de gatit: 25min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Reteta de piept de pui la cuptor cu rosii si mozzarela, piept de pui acordeon, piept de pui umplut. Cum se face pieptul de pui la cuptor. Pentru pranz sau cina rapida acest piept de pui delicios umplut cu rosii cherry si mozzarella poate fi servit alaturi de orez basmati, orez simplu fiert, piure de cartofi sau cartofi natur.
Ingrediente
Mod de preparare
- Se preincalzeste cuptorul la 200°C, la cuptorul electric selectati programul cu ventilatie
- Pieptul de pui se cresteaza pe latime, in fiecare jumatate de piept de pui se fac cam 5-6 taieturi ca niste mici buzunare
- Rosiile cherry spalate se taie in jumatati, se feliaza mozzarella si se pregateste un amestec din ulei de masline, ierburi aromatice, sare si piper
- Pieptul de pui se unge pe toate partile cu amestecul de condimente apoi se umple cu felii de mozzarella si rosii, in galeria de poze de mai sus se poate vedea cum am procedat
- Intr-un vas termorezistent se pune pieptul de pui umplut, rosiile cherry, usturoiul taiat in jumatati iar deasupra se presara frunze tocate de busuioc proaspat
- Se introduce vasul in cuptorul preincalzit si se tine timp de 25-30min. Pieptul de pui se serveste cald alaturi de garnituri simple, cartofi natur, orez basmati, orez simplu fiert sau piure de cartofi
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Pui