Mazare cu pulpe de pui

Pui 6523 Ultima actualizare: Jan 18, 2024 Creat: Feb 21, 2023
  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 50min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta simpla de mazare cu pulpe de pui, mancare scazuta cu carne de pui, pasta de rosii si mazare. Tocanita de mazare, papricas de carne cu mazare si sos de ceapa cu morcov si ardei. Pentru pranz sau cina este delicioasa, mancare simpla de mazare cu pui, servita alaturi de piure de cartofi, cartofi natur sau orez fiert. Usturoiul si mararul, doua ingrediente nelipsite care dau gust si aroma pentru aceasta reteta usor de facut si consistenta.

Spor la lucru si pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-o cratita mai incapatoare se pune uleiul la incalzit apoi se adauga ceapa, morcovul si ardeiul gras, taiate in cubulete mici, legumele se calesc 3-4min la foc potrivit
  2. Peste legumele calite se pun pulpele de pui, se amesteca bine de cateva ori pana cand carnea se albeste putin apoi se adauga pasta de rosii, o lingurita de boia de ardei dulce, sare si piper, se amesteca din nou de cateva ori
  3. Se adauga apa fierbinte cat sa acopere carnea, se acopera cratita cu capac si se lasa la fiert la foc potrivit
  4. Cand carnea este bine patrunsa se pune mazarea congelata usturoiul presat si cateva fire de marar tocat, mancarea de mazare cu carne de pui se mai tine pe foc 10-15min, la nevoie se mai adauga putina apa fierbinte, iar la final trebuie sa obtinem o mancare scazuta de mazare cu pui

Mazare cu pulpe de pui



  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 50min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta simpla de mazare cu pulpe de pui, mancare scazuta cu carne de pui, pasta de rosii si mazare. Tocanita de mazare, papricas de carne cu mazare si sos de ceapa cu morcov si ardei. Pentru pranz sau cina este delicioasa, mancare simpla de mazare cu pui, servita alaturi de piure de cartofi, cartofi natur sau orez fiert. Usturoiul si mararul, doua ingrediente nelipsite care dau gust si aroma pentru aceasta reteta usor de facut si consistenta.

Spor la lucru si pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-o cratita mai incapatoare se pune uleiul la incalzit apoi se adauga ceapa, morcovul si ardeiul gras, taiate in cubulete mici, legumele se calesc 3-4min la foc potrivit
  2. Peste legumele calite se pun pulpele de pui, se amesteca bine de cateva ori pana cand carnea se albeste putin apoi se adauga pasta de rosii, o lingurita de boia de ardei dulce, sare si piper, se amesteca din nou de cateva ori
  3. Se adauga apa fierbinte cat sa acopere carnea, se acopera cratita cu capac si se lasa la fiert la foc potrivit
  4. Cand carnea este bine patrunsa se pune mazarea congelata usturoiul presat si cateva fire de marar tocat, mancarea de mazare cu carne de pui se mai tine pe foc 10-15min, la nevoie se mai adauga putina apa fierbinte, iar la final trebuie sa obtinem o mancare scazuta de mazare cu pui

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Pui

Newsletter

Fii la curent cu noutatile