- Portii: 5 Persoane
- Timp de preparare: 30min
- Timp de gatit: 1h
- Dificultate:
Mediu
Tiparire
Reteta de drob din ficat si pipote de pui este o alternativa pentru cine nu consuma carnea de miel. In plus drobul de pui se poate face in orice perioada a anului. Reteta este asemanatoare cu cea a drobului de miel doar ca este mult mai usoara si mai pe gustul copiilor.
Ingrediente
Mod de preparare
- Se spala in cateva ape pipotele si ficatelul de pui
- Se fierb separat ficateii fara sa adaugam sare
- Pipotele se fierb separat cu putina sare
- Scoatem ficatelul si pipotele si le lasam la scurs
- Tocam organele la masina de tocat si le punem intr-un vas incapator, amestecam ficateii si pipotele cu 2 oua crude, frunzele de marar, patrunjel, ceapa verde si leustean tocate fin, condimentam cu sare si piper dupa gust
- Tapetam o tava pentru chec cu hartie de copt si punem jumatate din compozitia de drob, asezam cele 3 oua fierte pe lungime, si acoperim cu cealalta jumatate de compozitie si apasam putin, compozitia trebuie sa fie compacta fara goluri
- Punem tava in cuptorul incalzit la 180°C pentru 45-50min
- Drobul se serveste rece
Drob din ficat si pipote de pui
- Portii: 5 Persoane
- Timp de preparare: 30min
- Timp de gatit: 1h
- Calorii: -
- Dificultate:
Mediu
Reteta de drob din ficat si pipote de pui este o alternativa pentru cine nu consuma carnea de miel. In plus drobul de pui se poate face in orice perioada a anului. Reteta este asemanatoare cu cea a drobului de miel doar ca este mult mai usoara si mai pe gustul copiilor.
Ingrediente
Mod de preparare
- Se spala in cateva ape pipotele si ficatelul de pui
- Se fierb separat ficateii fara sa adaugam sare
- Pipotele se fierb separat cu putina sare
- Scoatem ficatelul si pipotele si le lasam la scurs
- Tocam organele la masina de tocat si le punem intr-un vas incapator, amestecam ficateii si pipotele cu 2 oua crude, frunzele de marar, patrunjel, ceapa verde si leustean tocate fin, condimentam cu sare si piper dupa gust
- Tapetam o tava pentru chec cu hartie de copt si punem jumatate din compozitia de drob, asezam cele 3 oua fierte pe lungime, si acoperim cu cealalta jumatate de compozitie si apasam putin, compozitia trebuie sa fie compacta fara goluri
- Punem tava in cuptorul incalzit la 180°C pentru 45-50min
- Drobul se serveste rece
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Pui