Drob din ficat si pipote de pui

Pui 444 Ultima actualizare: Oct 12, 2019 Creat: Oct 06, 2019
  • Portii: 5 Persoane
  • Timp de preparare: 30min
  • Timp de gatit: 1h
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Reteta de drob din ficat si pipote de pui este o alternativa pentru cine nu consuma carnea de miel. In plus drobul de pui se poate face in orice perioada a anului. Reteta este asemanatoare cu cea a drobului de miel doar ca este mult mai usoara si mai pe gustul copiilor.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se spala in cateva ape pipotele si ficatelul de pui
  2. Se fierb separat ficateii fara sa adaugam sare
  3. Pipotele se fierb separat cu putina sare
  4. Scoatem ficatelul si pipotele si le lasam la scurs
  5. Tocam organele la masina de tocat si le punem intr-un vas incapator, amestecam ficateii si pipotele cu 2 oua crude, frunzele de marar, patrunjel, ceapa verde si leustean tocate fin, condimentam cu sare si piper dupa gust
  6. Tapetam o tava pentru chec cu hartie de copt si punem jumatate din compozitia de drob, asezam cele 3 oua fierte pe lungime, si acoperim cu cealalta jumatate de compozitie si apasam putin, compozitia trebuie sa fie compacta fara goluri
  7. Punem tava in cuptorul incalzit la 180°C pentru 45-50min
  8. Drobul se serveste rece

Drob din ficat si pipote de pui



  • Portii: 5 Persoane
  • Timp de preparare: 30min
  • Timp de gatit: 1h
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Reteta de drob din ficat si pipote de pui este o alternativa pentru cine nu consuma carnea de miel. In plus drobul de pui se poate face in orice perioada a anului. Reteta este asemanatoare cu cea a drobului de miel doar ca este mult mai usoara si mai pe gustul copiilor.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se spala in cateva ape pipotele si ficatelul de pui
  2. Se fierb separat ficateii fara sa adaugam sare
  3. Pipotele se fierb separat cu putina sare
  4. Scoatem ficatelul si pipotele si le lasam la scurs
  5. Tocam organele la masina de tocat si le punem intr-un vas incapator, amestecam ficateii si pipotele cu 2 oua crude, frunzele de marar, patrunjel, ceapa verde si leustean tocate fin, condimentam cu sare si piper dupa gust
  6. Tapetam o tava pentru chec cu hartie de copt si punem jumatate din compozitia de drob, asezam cele 3 oua fierte pe lungime, si acoperim cu cealalta jumatate de compozitie si apasam putin, compozitia trebuie sa fie compacta fara goluri
  7. Punem tava in cuptorul incalzit la 180°C pentru 45-50min
  8. Drobul se serveste rece

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Pui

Newsletter

Fii la curent cu noutatile