Drob de pui pentru Pasti

Pui 539 Ultima actualizare: Jul 25, 2020 Creat: Apr 21, 2020
  • Portii: 15 Persoane
  • Timp de preparare: 50min
  • Timp de gatit: 50min
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Drobul de pui pentru masa de Pasti este o alternativa pentru cei care nu prefera drobul de miel. Un aperitiv care poate fi pregatit la o masa festiva sau ori de cate ori avem pofta de un pranz usor. Pentru un gust si o aroma desavarsita, preparatul se consuma rece.

Pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Am pus ficatul de pui in apa rece pt 10min, am strecurat apa si am repetat operatiunea pt alte 10min apoi l-am pus la scurs
  2. Pipotele de pui le-am spalat in doua ape, am crestat inimile de pui, am scos sangele inchegat si le-am pus la fiert in apa cu sare, impreuna cu o ceapa si un morcov pt aprox 40min, am spumat de cate ori a fost nevoie
  3. Cand pipotele si inimile pentru drobul de pui au fost patrunse le-am lasat la scurs pentru cateva minute bune
  4. Ficatelul de pui l-am calit in 40g de unt pt 6-7min
  5. Patru fire de usturoi verde si patru fire de ceapa verde tocate, le-am calit in ulei, celelalte fire ramase doar le-am tocat marunt fara sa le mai calesc
  6. Intre timp am pornit cuptorul la 180°C si am pregatit tava, am folosit o tava pentru chec dimensiuni 31x12x7,5cm, acoperita cu hartie pentru copt
  7. Ficatelul, inimile si pipotele de pui le-am macinat prin sita cu gauri mari, am adaugat ceapa si usturoiul calit, ceapa si usturoiul verde tocat, ouale crude, frunzele de marar, leustean si patrunjel tocate fin, sare si piper negru macinat dupa gust
  8. Compozitia bine amestecata se pune in tava si apoi la cuptor pt 45-50min la 180°C
  9. Cand drobul de pui este gata se lasa la racit si se pastreaza la frigider

Drob de pui pentru Pasti



  • Portii: 15 Persoane
  • Timp de preparare: 50min
  • Timp de gatit: 50min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Drobul de pui pentru masa de Pasti este o alternativa pentru cei care nu prefera drobul de miel. Un aperitiv care poate fi pregatit la o masa festiva sau ori de cate ori avem pofta de un pranz usor. Pentru un gust si o aroma desavarsita, preparatul se consuma rece.

Pofta buna!

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Am pus ficatul de pui in apa rece pt 10min, am strecurat apa si am repetat operatiunea pt alte 10min apoi l-am pus la scurs
  2. Pipotele de pui le-am spalat in doua ape, am crestat inimile de pui, am scos sangele inchegat si le-am pus la fiert in apa cu sare, impreuna cu o ceapa si un morcov pt aprox 40min, am spumat de cate ori a fost nevoie
  3. Cand pipotele si inimile pentru drobul de pui au fost patrunse le-am lasat la scurs pentru cateva minute bune
  4. Ficatelul de pui l-am calit in 40g de unt pt 6-7min
  5. Patru fire de usturoi verde si patru fire de ceapa verde tocate, le-am calit in ulei, celelalte fire ramase doar le-am tocat marunt fara sa le mai calesc
  6. Intre timp am pornit cuptorul la 180°C si am pregatit tava, am folosit o tava pentru chec dimensiuni 31x12x7,5cm, acoperita cu hartie pentru copt
  7. Ficatelul, inimile si pipotele de pui le-am macinat prin sita cu gauri mari, am adaugat ceapa si usturoiul calit, ceapa si usturoiul verde tocat, ouale crude, frunzele de marar, leustean si patrunjel tocate fin, sare si piper negru macinat dupa gust
  8. Compozitia bine amestecata se pune in tava si apoi la cuptor pt 45-50min la 180°C
  9. Cand drobul de pui este gata se lasa la racit si se pastreaza la frigider

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Pui

Newsletter

Fii la curent cu noutatile