- Portii: 4
- Timp de preparare: 2h 30min
- Timp de gatit: 15min
- Dificultate:
Mediu
Tiparire
Reteta de aripioare in crusta picanta am descoperit-o intamplator. Se facea ca intr-o zi cu soare, fiul meu avea pofte culinare si mi-a cerut sa-i pregatesc ceva bun pentru cina. El fiind in vacanta i-am spus sa caute o reteta pe placul lui si uite asa m-am trezit cu o reteta minunata de aripioare crocante, delicioase si picante.
Mod de preparare
- Aripioarele se spala si se taie prin articulatie in jumatati, indepartam varful aripioarelor, partea aceea care contine doar piele si os
- Intr-o oala punem apa la fiert cand apa a inceput sa fiarba punem aripioarele lasam sa dea un clocot doua si spumam apoi adaugam condimentele, nu puneti condimentele inainte de a spuma, ca odata cu spuma luati si condimentele
- Aripioarele se fierb aproximativ 20min
- Scoatem aripioarele de la fiert si le punem intr-o sita la scurs si racit
- Intr-un vas se pun aripioarele racite, punem iaurtul peste aripioare amestecm bine si punem vasul la frigider pentru cel putin 2h
- Amestecam faina cu usturoiul granulat si dam aripioarele prin faina
- Incingem uleiul in tigaie si prajim aripioarele pana se rumenesc frumos pe fiecare parte
Aripioare de pui in crusta picanta
- Portii: 4
- Timp de preparare: 2h 30min
- Timp de gatit: 15min
- Calorii: -
- Dificultate:
Mediu
Reteta de aripioare in crusta picanta am descoperit-o intamplator. Se facea ca intr-o zi cu soare, fiul meu avea pofte culinare si mi-a cerut sa-i pregatesc ceva bun pentru cina. El fiind in vacanta i-am spus sa caute o reteta pe placul lui si uite asa m-am trezit cu o reteta minunata de aripioare crocante, delicioase si picante.
Ingrediente
Mod de preparare
- Aripioarele se spala si se taie prin articulatie in jumatati, indepartam varful aripioarelor, partea aceea care contine doar piele si os
- Intr-o oala punem apa la fiert cand apa a inceput sa fiarba punem aripioarele lasam sa dea un clocot doua si spumam apoi adaugam condimentele, nu puneti condimentele inainte de a spuma, ca odata cu spuma luati si condimentele
- Aripioarele se fierb aproximativ 20min
- Scoatem aripioarele de la fiert si le punem intr-o sita la scurs si racit
- Intr-un vas se pun aripioarele racite, punem iaurtul peste aripioare amestecm bine si punem vasul la frigider pentru cel putin 2h
- Amestecam faina cu usturoiul granulat si dam aripioarele prin faina
- Incingem uleiul in tigaie si prajim aripioarele pana se rumenesc frumos pe fiecare parte
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Pui