Aripioare de pui in crusta picanta

Pui 1681 Ultima actualizare: Jun 30, 2020 Creat: Oct 09, 2019
  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 2h 30min
  • Timp de gatit: 15min
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Reteta de aripioare in crusta picanta am descoperit-o intamplator. Se facea ca intr-o zi cu soare, fiul meu avea pofte culinare si mi-a cerut sa-i pregatesc ceva bun pentru cina. El fiind in vacanta i-am spus sa caute o reteta pe placul lui si uite asa m-am trezit cu o reteta minunata de aripioare crocante, delicioase si picante.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru crusta

Mod de preparare

  1. Aripioarele se spala si se taie prin articulatie in jumatati, indepartam varful aripioarelor, partea aceea care contine doar piele si os
  2. Intr-o oala punem apa la fiert cand apa a inceput sa fiarba punem aripioarele lasam sa dea un clocot doua si spumam apoi adaugam condimentele, nu puneti condimentele inainte de a spuma, ca odata cu spuma luati si condimentele
  3. Aripioarele se fierb aproximativ 20min
  4. Scoatem aripioarele de la fiert si le punem intr-o sita la scurs si racit
  5. Intr-un vas se pun aripioarele racite, punem iaurtul peste aripioare amestecm bine si punem vasul la frigider pentru cel putin 2h
  6. Amestecam faina cu usturoiul granulat si dam aripioarele prin faina
  7. Incingem uleiul in tigaie si prajim aripioarele pana se rumenesc frumos pe fiecare parte

Aripioare de pui in crusta picanta



  • Portii: 4 Persoane
  • Timp de preparare: 2h 30min
  • Timp de gatit: 15min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Reteta de aripioare in crusta picanta am descoperit-o intamplator. Se facea ca intr-o zi cu soare, fiul meu avea pofte culinare si mi-a cerut sa-i pregatesc ceva bun pentru cina. El fiind in vacanta i-am spus sa caute o reteta pe placul lui si uite asa m-am trezit cu o reteta minunata de aripioare crocante, delicioase si picante.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Aripioarele se spala si se taie prin articulatie in jumatati, indepartam varful aripioarelor, partea aceea care contine doar piele si os
  2. Intr-o oala punem apa la fiert cand apa a inceput sa fiarba punem aripioarele lasam sa dea un clocot doua si spumam apoi adaugam condimentele, nu puneti condimentele inainte de a spuma, ca odata cu spuma luati si condimentele
  3. Aripioarele se fierb aproximativ 20min
  4. Scoatem aripioarele de la fiert si le punem intr-o sita la scurs si racit
  5. Intr-un vas se pun aripioarele racite, punem iaurtul peste aripioare amestecm bine si punem vasul la frigider pentru cel putin 2h
  6. Amestecam faina cu usturoiul granulat si dam aripioarele prin faina
  7. Incingem uleiul in tigaie si prajim aripioarele pana se rumenesc frumos pe fiecare parte

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Pui

Newsletter

Fii la curent cu noutatile