Pastrav prajit in crusta de malai cu mujdei si mamaliguta

Peste 1492 Ultima actualizare: Oct 11, 2019 Creat: Oct 05, 2019
  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 30min
  • Timp de gatit: 20
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de pastrav in crusta de malai cu mujdei si mamaliguta este cea mai simpla reteta pe care o poti pregati pentru pranz sau cina, intr-un timp foarte scurt. Poti folosi pastrav, crap, salau sau somn. Mie imi place mai mult pastravul cu crusta bine rumenita.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru mamaliga

Mod de preparare

  1. Se curata pastravul de solzi si intestine se spala in cateva ape si se sterge cu un prosop de hartie
  2. Se condimenteaza pastravul cu sare si piper
  3. Se incinge uleiul in tigaie, pastravul se da prin malai si se pune la prajit si se rumeneste frumos pe fiecare parte
  4. Pentru mamaliga se pune apa si sarea la fiert, cand apa a inceput sa fiarba se toarna malaiul in ploaie si se amesteca cu atentie sa nu ramana cocoloase, se fierbe aproximativ 25-30min
  5. Mujdeiul il prepar simplu, usturoiul dat prin presa si frecat in mojar cu putina sare la care adaug o lingura de apa

Pastrav prajit in crusta de malai cu mujdei si mamaliguta



  • Portii: 3 Persoane
  • Timp de preparare: 30min
  • Timp de gatit: 20
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de pastrav in crusta de malai cu mujdei si mamaliguta este cea mai simpla reteta pe care o poti pregati pentru pranz sau cina, intr-un timp foarte scurt. Poti folosi pastrav, crap, salau sau somn. Mie imi place mai mult pastravul cu crusta bine rumenita.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se curata pastravul de solzi si intestine se spala in cateva ape si se sterge cu un prosop de hartie
  2. Se condimenteaza pastravul cu sare si piper
  3. Se incinge uleiul in tigaie, pastravul se da prin malai si se pune la prajit si se rumeneste frumos pe fiecare parte
  4. Pentru mamaliga se pune apa si sarea la fiert, cand apa a inceput sa fiarba se toarna malaiul in ploaie si se amesteca cu atentie sa nu ramana cocoloase, se fierbe aproximativ 25-30min
  5. Mujdeiul il prepar simplu, usturoiul dat prin presa si frecat in mojar cu putina sare la care adaug o lingura de apa

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Peste

Newsletter

Fii la curent cu noutatile