Oua umplute cu crema de branza

Fara carne 9220 Ultima actualizare: Dec 30, 2021 Creat: Dec 13, 2020
  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 15min
  • Dificultate: Usor
Tiparire

Reteta de oua umplute cu crema de branza un aperitv rece, delicios si usor de pregatit. Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt usor de realizat, un preparat ideal atunci cand vrem aperitive reci de Revelion sau cu alte ocazii. Galbenusurile fierte pot fi folosite la diferite salate sau la maioneza facuta in casa.

Ingrediente

  • Ingrediente pentru crema de branza
  • In plus pentru ornat

Mod de preparare

  1. Intr-un vas mai mic se amesteca branza Almette cu ceapa tocata fin, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce si smantana, apoi se pune la frigider
  2. Se spala ouale si se pun cratita cu apa rece, apa trebuie sa acopere ouale cam de doua degete
  3. Din momentul in care au inceput sa fiarba se lasa pe foc 15min
  4. Imediat dupa ce le-am luat de pe foc, ouale se scufunda in apa rece si se lasa acolo pana cand s-au racit complet, astfel se vor decoji mai usor
  5. Taiem ouale in jumatate pe lungime cu un cutit bine ascutit, separam galbenusul de albus si punem crema de branza
  6. Pentru umplerea acestora crema de branza se poate pune intr-un pos asa cum am facut eu sau se poate folosi o lingurita, apoi ornam cu felii mici de ardei capia si frunze de patrunjel

Oua umplute cu crema de branza



  • Portii: 3
  • Timp de preparare: 20min
  • Timp de gatit: 15min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Usor

Reteta de oua umplute cu crema de branza un aperitv rece, delicios si usor de pregatit. Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt usor de realizat, un preparat ideal atunci cand vrem aperitive reci de Revelion sau cu alte ocazii. Galbenusurile fierte pot fi folosite la diferite salate sau la maioneza facuta in casa.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Intr-un vas mai mic se amesteca branza Almette cu ceapa tocata fin, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce si smantana, apoi se pune la frigider
  2. Se spala ouale si se pun cratita cu apa rece, apa trebuie sa acopere ouale cam de doua degete
  3. Din momentul in care au inceput sa fiarba se lasa pe foc 15min
  4. Imediat dupa ce le-am luat de pe foc, ouale se scufunda in apa rece si se lasa acolo pana cand s-au racit complet, astfel se vor decoji mai usor
  5. Taiem ouale in jumatate pe lungime cu un cutit bine ascutit, separam galbenusul de albus si punem crema de branza
  6. Pentru umplerea acestora crema de branza se poate pune intr-un pos asa cum am facut eu sau se poate folosi o lingurita, apoi ornam cu felii mici de ardei capia si frunze de patrunjel

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Fara carne

Newsletter

Fii la curent cu noutatile