- Portii: 3
- Timp de preparare: 20min
- Timp de gatit: 15min
- Dificultate:
Usor
Tiparire
Reteta de oua umplute cu crema de branza un aperitv rece, delicios si usor de pregatit. Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt usor de realizat, un preparat ideal atunci cand vrem aperitive reci de Revelion sau cu alte ocazii. Galbenusurile fierte pot fi folosite la diferite salate sau la maioneza facuta in casa.
Ingrediente
Mod de preparare
- Intr-un vas mai mic se amesteca branza Almette cu ceapa tocata fin, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce si smantana, apoi se pune la frigider
- Se spala ouale si se pun cratita cu apa rece, apa trebuie sa acopere ouale cam de doua degete
- Din momentul in care au inceput sa fiarba se lasa pe foc 15min
- Imediat dupa ce le-am luat de pe foc, ouale se scufunda in apa rece si se lasa acolo pana cand s-au racit complet, astfel se vor decoji mai usor
- Taiem ouale in jumatate pe lungime cu un cutit bine ascutit, separam galbenusul de albus si punem crema de branza
- Pentru umplerea acestora crema de branza se poate pune intr-un pos asa cum am facut eu sau se poate folosi o lingurita, apoi ornam cu felii mici de ardei capia si frunze de patrunjel
Oua umplute cu crema de branza
- Portii: 3
- Timp de preparare: 20min
- Timp de gatit: 15min
- Calorii: -
- Dificultate:
Usor
Reteta de oua umplute cu crema de branza un aperitv rece, delicios si usor de pregatit. Pasii pe care trebuie sa-i urmezi sunt usor de realizat, un preparat ideal atunci cand vrem aperitive reci de Revelion sau cu alte ocazii. Galbenusurile fierte pot fi folosite la diferite salate sau la maioneza facuta in casa.
Ingrediente
Mod de preparare
- Intr-un vas mai mic se amesteca branza Almette cu ceapa tocata fin, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce si smantana, apoi se pune la frigider
- Se spala ouale si se pun cratita cu apa rece, apa trebuie sa acopere ouale cam de doua degete
- Din momentul in care au inceput sa fiarba se lasa pe foc 15min
- Imediat dupa ce le-am luat de pe foc, ouale se scufunda in apa rece si se lasa acolo pana cand s-au racit complet, astfel se vor decoji mai usor
- Taiem ouale in jumatate pe lungime cu un cutit bine ascutit, separam galbenusul de albus si punem crema de branza
- Pentru umplerea acestora crema de branza se poate pune intr-un pos asa cum am facut eu sau se poate folosi o lingurita, apoi ornam cu felii mici de ardei capia si frunze de patrunjel
Iti place aceasta reteta?
Vezi si alte retete care contin
Vezi si alte retete din categoria -
Fara carne