Ciorba taraneasca de vacuta cu legume

Ciorbe 1577 Ultima actualizare: Jan 24, 2020 Creat: Jan 24, 2020
  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 2h 30min
  • Dificultate: Mediu
Tiparire

Imi plac ciorbele de orice fel dar ciorba de vacuta este preferata mea si este nelipsita din meniul nostru saptamanal. Servita cu smantana si ardei iute este un deliciu culinar de care nu te mai saturi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se da un clocot la carnea de vita, nu mai mult de 5-10min, carnea oparita se scoate si se taie bucati mici potrivite pentru ciorba
  2. Se pun la calit legumele tocate, morcovul, patrunjelul si telina, legumele se calesc 2-3min la foc potrivit, se adauga carnea, rosiile taiate si ceapa intreaga ( ceapa se scoate inainte de servire) si apa pentru ciorba
  3. Ciorba de vacuta se lasa la fiert la foc potrivit aprox 2h, intre timp se pune sare dupa gust si cateva boabe de piper
  4. Cand carnea de vita este aproape fiarta se pun cartofii, ardeiul taiati cubulete, mazarea si fasolea, se mai lasa la fiert 15-20min
  5. Frunzele de patrunjel se pun tocate cand ciorba este gata sau se pot pune intregi si se scot inainte de servire

Ciorba taraneasca de vacuta cu legume



  • Portii: 6 Persoane
  • Timp de preparare: 15min
  • Timp de gatit: 2h 30min
  • Calorii: -
  • Dificultate: Mediu

Imi plac ciorbele de orice fel dar ciorba de vacuta este preferata mea si este nelipsita din meniul nostru saptamanal. Servita cu smantana si ardei iute este un deliciu culinar de care nu te mai saturi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se da un clocot la carnea de vita, nu mai mult de 5-10min, carnea oparita se scoate si se taie bucati mici potrivite pentru ciorba
  2. Se pun la calit legumele tocate, morcovul, patrunjelul si telina, legumele se calesc 2-3min la foc potrivit, se adauga carnea, rosiile taiate si ceapa intreaga ( ceapa se scoate inainte de servire) si apa pentru ciorba
  3. Ciorba de vacuta se lasa la fiert la foc potrivit aprox 2h, intre timp se pune sare dupa gust si cateva boabe de piper
  4. Cand carnea de vita este aproape fiarta se pun cartofii, ardeiul taiati cubulete, mazarea si fasolea, se mai lasa la fiert 15-20min
  5. Frunzele de patrunjel se pun tocate cand ciorba este gata sau se pot pune intregi si se scot inainte de servire

Iti place aceasta reteta?

Vezi si alte retete care contin

Vezi si alte retete din categoria - Ciorbe

Newsletter

Fii la curent cu noutatile